Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Τα νέα της 19ης προπόνησης για την περίοδο 2012-13


Με πολλά θετικά μηνύματα έκλεισε τις δραστηριότητές της, για το 2012, η ομάδα του «Δικαιόπολις», με την 19η προπόνησή της, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Μεσιανού, την Παρασκευή, 28-12-2012, κάτω από ιδανικές για ποδόσφαιρο καιρικές συνθήκες. Παρά το γεγονός ότι αναμενόταν προσέλευση δύο προπονητών και τελικά δεν ήρθε κανείς, αφού ο ένας πήγε για σπαράγγια και ο άλλος για …. ύπνο, εντούτοις οι παρόντες παίκτες (επτά δικηγόροι κι ένας ημιδικηγόρος) έδειξαν ιδιαίτερο ζήλο και στην κυριολεξία έπεσαν κορμιά στη διεκδίκηση της νίκης. Το πρόγραμμα περιλάμβανε 12΄ τρέξιμο, διατατικές ασκήσεις, 10΄ διατήρηση, 8 ανοίγματα 40μ. και 45΄ οικογενειακό διπλό, με αντιπάλους τις καθιερωμένες πια ομάδες, τις νεανικές «Ρόμπες» (μ.ο. ηλικίας 31 ετών) εναντίον των γερόλυκων «Παλτών» (μ.ο. ηλικίας 47 ετών). Τα θετικά λοιπόν μηνύματα ήταν ότι οι «Ρόμπες» αυτή τη φορά εκτός από πολύ γκρίνια και καταστρατήγηση των κανονισμών έπαιξαν και ποιοτικό ποδόσφαιρο και επικράτησαν δίκαια με σκορ 6-5 (το τελευταίο γκολ δεν μέτρησε, καθώς είχε λήξει το παιχνίδι), ενώ τα «Παλτά» αν και βρέθηκαν να χάνουν με 5-1, κατάφεραν, δείχνοντας πείσμα και θέληση (μηχανάκι μέχρι το τέλος, αν και απροπόνητος ο Κομαντάντε, πολλή δουλειά και στην άμυνα, με τάκλιν αυτοθυσίας ο Kill

Bill), να γυρίσουν το παιχνίδι και παραλίγο να το κλέψουν (αν δεν βράδιαζε), αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι η Ψυχή είναι αυτή που κερδίζει τα ματς.
Βέβαια οι πιτσιρικάδες (Ρόμπες) φέρθηκαν πονηρά, αφού από τη μια δεν εκτέλεσαν σωστά τις υπόλοιπες ασκήσεις της προπόνησης (πλην του Μανουέλ), κρατώντας έτσι δυνάμεις, από την άλλη κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού, τοποθετούσαν εναλλάξ στη μικρή τους εστία, μια το υπερυψωμένο λεωφορείο και μια το διώροφο, παρόλαυτά και για να είμαστε δίκαιοι πέτυχαν πολύ ωραία γκολ, με τον Στόγιαν παραλίγο να κάνει χατ τρικ και να κατουριέται από τη χαρά του!!


Παρόντες ήταν:
1. Κομαντάντε
2. Giades
3. Kill Bill
4. Μανουέλ
5. Sailor
6. Παλτετσανάκης
7. Χάτζι
8. Στόγιαν


Μετά την προπόνηση άπαντες, «Ρόμπες» και «Παλτά», πλην Kill Bill, συγκεντρώθηκαν στου - μόνου στο σπίτι – Χάτζι και καθώς έλειπε η γάτα τα ποντίκια έστησαν τρελό χορό και πραγματοποίησαν "μαγική" εμφάνιση στην κουζίνα, καθώς σε χρόνο DT ετοίμασαν μία τεράστια ομελέτα (υποψήφια για ρεκόρ γκίνες), αποτελούμενη από 26 αυγά, τρία

κιλά πατάτες, δύο κιλά λουκάνικα, μισό κιλό πιπεριές κλπ, ενώ σε χρόνο ΜΗΔΕΝ την εξαφάνισαν.

9 σχόλια:

  1. Προχθές διαπίστωσα ότι η ομάδα μας φιλοξενεί και κάποιον "Μένταλιστ" στις τάξεις της... (ειδικός στην εξαφάνιση φαγητού).

    Κουίζ. Ποιός είναι; Ζει ανάμεσά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια και γίνεται λόγος για λεωφορεία, νομίζω ότι η επόμενη εκδρομή του Δ.Σ.Γ. μπορεί να γίνει με το "Χατζι- λεωφορείο" της "Χάτζι- τουρς"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Μανουέλ στο είπα και στην προπόνηση, Λεωφορεία μόνο οι "Ρόμπες" είχαν, στα "Παλτά" μόνο κάτι μικρά τρέιλορ, που ήταν πολύ γρήγορα και σας προσπερνούσαν σαν σταματημένους! Δυστηχώς αν και πιτσιρίκια είστε πολύ αργοί στο γήπεδο, μόνο την ομελέτα την τσακίσατε πριν προλάβουμε να την δούμε...

      Διαγραφή
  3. Ρε συ Μανουέλ. Δε σε παίρνει.
    Εδώ στην ομάδα σας (ρόμπες) υπάρχει το ΥΠΕΕΕΡΡΡΡΡ ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ λεωφορείο του
    " S A I L O R " TOURS
    και εσύ κάθεσαι να ψάχνεις για άλλο μαγαζί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΩΤΟΣΟΠ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ!!!
    ΕΝΩ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΛ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΙΑΤΕΛΑ ΜΕ ΟΜΕΛΕΤΑ. ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.
    ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ!!!!
    ΥΓ:ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΙ, ΟΠΟΥ ΔΙΕΠΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΜΠΕΣ (ΣΤΟΓΙΑΝ SAILOR) KAI TO ΠΑΛΤΟ (ΧΑΤΖΗΓΙΩΡΓΗΣ)!!!ΑΡΙΣΤΟΣ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗΣ Ο ΧΑΤΖΙ. ΦΟΒΕΡΗ Η ΣΩΣ ΤΟΥ ΚΟΜΑΝΤΑΝΤΕ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥΕΛ: "ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ" ΚΑΙ "ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ", ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΦΟΡΕΣ!!!!ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΤΟΓΙΑΝ: ΕΦΤΑΣΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΝΙΟ, ΜΑΖΕΨΕ ΑΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΜΑ, ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΚΟΥΤΙ, ΠΗΓΕ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ, ΓΥΡΙΣΕ, ΕΒΑΛΕ ΑΕΡΙΟ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΠΗΓΕ ΩΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΧΑΤΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟΥ;;;;ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΑΝ ΠΕΙΝΑΕΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ!!!!!
    ΥΓ2: ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ Ο ΓΕΡΟΧΑΤΖΙ ΕΨΑΧΝΕ ΚΑΤΙ ΜΥΓΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΡΑΚ!!!
    ΥΓ3: Ο KILL BILL ΗΤΑΝ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ.ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το κίνητρο που έκανε τις γέρο-ρόμπες να τρέχουν σαν παιδαρέλια ήταν το στοιχηματάκι. Ένα chivas στην κάβα και πάμε γι΄ άλλα. Το σκορ ήταν πλασματικό, καθώς τα 2 τουλάχιστον από τα γκολ των παλτών ήταν από τα σαράντα μέτρα, αλλά δεν μπορούσαμε να μη δεχθούμε τις αλλαγές στους κανονισμούς, καθώς τα γερόντια είχαν καταστενοχωρηθεί από την αποκάλυψη της αδυναμίας τους μπροστά σε μια ανώτερη, ποιοτικά, ομάδα και δεν θέλαμε να τους χαλάσουμε τη διάθεση.
    Στο σπίτι του χάτζη, έπεσαν κορμιά σε πιο φιλικό κλίμα. Διέπρεψε ο γοργοπόδαρος Στόγιαν, που είναι ο πρώτος άνθρωπος που νίκησε το χρόνο, καθώς επίσης και ο giades, που είναι ο πρώτος άνθρωπος που νίκησε την ύλη, εξαφάνισε με απίστευτα αρμονικές κινήσεις ότι φαγώσιμο βρέθηκε μπροστά του.
    κατά τα λοιπά οι υπόλοιποι μείναμε πεινασμένοι, ενώ ο Πάλτε έφυγε με ένα παράπονο, "τόσοι άντρες ούτε 36 αυγά δεν μπορέσαμε να κάνουμε καλά"!!
    Η επόμενη προπόνηση του χρόνου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λειπει η γατα και χορευουν τα ποντικια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συλλογος Παραπονουμενων Γυναικων3 Ιανουαρίου 2013 στις 1:00 μ.μ.

    Εμεις ποτε θα δοκιμασουμε απο την ομελετα γιγας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όταν οι άντρες δε θα χρειάζεται να μαγειρεύουν, γιατί η ομελέτα των συζ. τους θα είναι τόσο νόστιμη, που δεν θα πρέπει να την φτιάχνουν οι ίδιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή