Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Τα νέα του 5ου φιλικού αγώνα, για την περίοδο 2012-13, με αντίπαλο τον Μ. Αλέξανδρο Εσωβάλτων


Συντριβή με σκορ 6-2, ήταν το αποτέλεσμα του 5ου φιλικού αγώνα της ομάδας του «Δικαιόπολις» για την περίοδο 2012-13, που διεξήχθη την Τετάρτη, 19-12-2012, στα Εσώβαλτα, με αντίπαλο τον τοπικό Μ. Αλέξανδρο. Το παιχνίδι ξεκίνησε κάτω από άριστες καιρικές συνθήκες (μερική ηλιοφάνεια, κυρίως νεφελώδης, νηνεμία κλπ) σ’ ένα πολύ καλό αγωνιστικό χώρο (ίσως είναι το καλύτερο γήπεδο στο Νομό Πέλλας το χειμώνα), με την ομάδα του «Δικαιόπολις» να εμφανίζεται με όλα της τα «παλτά», όχι όμως τις «ρόμπες τις ξεκούμπωτες» και να προσπαθεί με τα χίλια ζόρια να συγκροτήσει ενδεκάδα, με μεταγραφές της τελευταίας στιγμής, τον Μάρκο (ντόπιο μεγάλο σκόρερ) και έναν δωδεκάχρονο τερματοφύλακα. Τα πρώτα 20 λεπτά ήταν εφιαλτικά, καθώς οι γηπεδούχοi έπαιζαν και έτρεχαν δύο ταχύτητες πάνω, από τους παίκτες του «Δικαιόπολις», οι οποίοι δεν μπορούσαν να περάσουν το κέντρο του γηπέδου και ν’ αλλάξουν δεύτερη πάσα. Στη συνέχεια όμως και με την είσοδο του Καρατζότι, ισορρόπησαν ελαφρώς το παιχνίδι κι έχασαν και κάποιες καλές ευκαιρίες, με κορυφαία αυτή του Hatzigoal, που παρά το αριστοτεχνικό πλασέ που επιχείρησε, δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ και να επιβεβαιώσει τον τίτλο του σκόρερ που τον συνοδεύει!!
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες αγωνίσθηκαν με δέκα παίκτες η καθεμιά και το παιχνίδι άνοιξε πολύ με τις ευκαιρίες να χάνονται εκατέρωθεν και τον Στόγιαν που πήρε τη θέση κάτω από τα δοκάρια, ν’ αποδεικνύει ότι το έχει, παρά τα δύο τραγικά λάθη, που έκανε (λόγω και του κόντρα ανέμου που φυσούσε) και στοίχησαν ισάριθμα γκολ.
Για την ιστορία τα γκολ της ομάδας πέτυχαν οι Στέλιτς, έπειτα από ασίστ «πάρε βάλε» του Μαυρίνιο και ο Κώστιγκα με ωραία ατομική προσπάθεια και ασίστ «πάρε βάλε» του δεξιού του ποδιού στο αριστερό!!!
Παρόντες ήταν:
1. Enwsitis
2. Καρατζότι
3. Μαυρίνιο
4. Κώστιγκα
5. Μανουέλ
6. Παλτετσανάκης
7. Χάτζι
8. Στόγιαν
9. Στέλιτς
10. Πετράν

Φιλική συμμετοχή Μάρκο (φαν μπάστεν) και ένας έφηβος αλλοδαπός

Την Παρασκευή, 21-12-2012 θα πραγματοποιηθεί, η τελευταία προπόνηση της ομάδας για το 2012, εκτός αν επαληθευθούν οι προφητείες και είναι η τελευταία προπόνηση γενικώς.

2 σχόλια:

  1. Νομίζω ότι μια νέα μεταγραφή αποτελεί ο Στόγιαν σε θέση τερματοφύλακα. Όσον αφορά στο σκορ, είναι λογικό να κάνουμε τη χάρη στα παιδιά από τα Εσώβαλτα που μας φιλοξενούν. Άλλωστε και ο τεράστιος προπονητής μας είχε ένα λόγο παραπάνω να μην παρουσιάσει ανταγωνιστική την ομάδα. Μόλις μαζευτούμε και οι ρόμπες ξεκούμπωτες, θα πάνε όλα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τέτοια εμφάνιση απ' ότι καταλαβαίνω, είμαστε για πολλά γκολ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή