Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Τα νέα του 4ου φιλικού αγώνα, για την περίοδο 2012-13, με αντίπαλο την ομάδα του Δ.Σ. Βέροιας


Ομάδα «Chill out» και της ισοπαλίας έχει γίνει η ομάδα του «Δικαιόπολις», καθώς στον 4ο φιλικό της αγώνα, για την περίοδο 2012-13, που διεξήχθη στο παγωμένο (4ο C) γήπεδο των Εσωβάλτων, με αντίπαλο την ομάδα του Δ.Σ. Βέροιας, ήρθε και πάλι ισόπαλη, με σκορ 3-3. Μετά και την τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία, ο Κώστιγκα δεν νοιώθει πλέον ασφαλής στη θέση του προπονητή και ήδη αναζητά νέες θέσεις από τις οποίες θα μπορέσει να προσφέρει στην ομάδα (ήδη έγινε μια προσπάθεια μετά το παιχνίδι στη θέση του σερβιτόρου).
Στο αγωνιστικό μέρος η ομάδα για πρώτη φορά φέτος δεν είχε καλό πρώτο ημίχρονο, παρουσιάζοντας το γνωστό πρόβλημα της απόστασης μεταξύ των γραμμών της, ήδη από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, πρόβλημα που οξύνθηκε με την αναγκαστική αλλαγή του Ενωσίτη, γεγονός που ανάγκασε τον Κώστιγκα να προβεί σε πειραματισμούς, που μπέρδεψαν την ομάδα. Παρόλαυτα το σκορ το άνοιξε ο «Δικαιόπολις», έπειτα από διπλή αποτυχημένη προσπάθεια του Giades, o Μαυρίνιο με κοντινό πλασέ σημείωσε το 1-0, αποδεικνύοντας ότι στα πενήντα πέντε του είναι σαν το κρασί και όσο γερνάει γίνεται καλύτερος!! Η ομάδα της Βέροιας όμως, που παρουσιάσθηκε εμφανώς βελτιωμένη, σε σχέση με την περσινή περίοδο, με την προσθήκη ενός πολύ ποιοτικού σέντερ φορ, κατάφερε να ισοφαρίσει και λίγο πριν κλείσει το ημίχρονο να προηγηθεί με 1-2, με δύο πολύ όμορφα γκολ, που οφείλονται και στην καθυστερημένη αντίδραση των αμυντικών του «Δικαιόπολις». Στην επανάληψη η εικόνα της ομάδας βελτιώθηκε, οι γραμμές ήρθαν πιο κοντά, με πιο καλή κυκλοφορία της μπάλας και με δύο πολύ γρήγορα γκολ, δώρο της άμυνας των φιλοξενούμενων, ήρθε η ανατροπή και το 1-2 έγινε 3-2, με σκόρερ τους Giades και Μάκιντε. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ, αλλά λίγο η επιπολαιότητα στην τελική προσπάθεια, λίγο το σκότος (τα χρήματα φτάνανε μόνο για τη χρήση των μισών προβολέων) και λίγο ο τραυματισμός του Kill Bill, που ελλείψει αναπληρωματικού παίκτη, τον ανάγκασε να παίζει με τράβηγμα, δεν τους επέτρεψε ν’ αυξήσουν τη διαφορά και λίγα λεπτά πριν το τέλος, δέχτηκαν την ισοφάριση σε μία υποδειγματική αντεπίθεση της ομάδας της Βέροιας και ωραίο σουτ έξω από την περιοχή.
Την πρώτη του εμφάνισή για φέτος έκανε ο Χριστιάνο, που απέδειξε ότι κάπου μέσα του βαθιά καίει ακόμη η φλόγα της αγάπης για την ομάδα.
Μετά το παιχνίδι οι παίκτες των δύο ομάδων συσφίξανε τις σχέσεις τους στο γνωστό

Cafe - bar «Chill out», ενώ τα βαριά χαρτιά της ομάδας βγαίνοντας από το μαγαζί μύρισαν τηγανητό και ψητό στα κάρβουνα κοτόπουλο, γεγονός που τους ανάγκασε να συνεχίσουν τη σύσφιξη των σχέσεων, σε διπλανό café – restaurant.
Παρόντες ήταν:
1. Enwsitis
2. Giades
3. Καρατζότι(δεν αγωνίσθηκε λόγω ίωσης)
4. Μαυρίνιο
5. Κώστιγκα
6. Kill Bill
7. Χριστιάνο
8. Μανουέλ
9. Sailor
10. Παλτετσανάκης
11. Χάτζι (αγωνίσθηκε ως αλλαγή στη θέση του Μαυρίνιο)
12. Στόγιαν
13. Μάκιντε
14. Στέλιτς (αγωνίσθηκε ως αλλαγή στη θέση του Enwsitis)

Η επόμενη προπόνηση της ομάδας θα γίνει την Παρασκευή 7-12-2012.

3 σχόλια:

  1. Απόδοση 1/456 ότι η ομάδα με τον Κώστιγκα προπονητή δεν θα κερδίσει μέσα στο 2012;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στηρίζω Κώστιγκα. Ισοπαλίες ισοπαλίες, κάποια στιγμή θα έρθουν και οι νίκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. akoma ton kratate. steilte ton gia sparagia re paidia. mono gia eki kani

    ΑπάντησηΔιαγραφή