Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Αναγέννηση - Θρασύβουλος: Το «κάστρο» των Γιαννιτσών την οδηγεί

Σε τροχιά play offs διατηρήθηκε η Αναγέννηση Γιαννιτσών, η οποία εκμεταλλευόμενη για μία ακόμα φορά τον παράγοντα έδρα, επικράτησε 2-1 του Θρασύβουλου για τη 12η αγωνιστική της Football League.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν φορτσάτοι στη… λίμνη των Γιαννιτσών και… κολυμπώντας καλύτερα από το πρώτο λεπτό, έγιναν το απόλυτο αφεντικό της αναμέτρησης, καθώς μόλις στο 5ο λεπτό διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι έπειτα από ωραία προσπάθεια του Φελίπε.

Και αφού προειδοποίησαν δύο φορές μέχρι το πρώτο μισάωρο, οι φωνές τους τελικά εισακούστηκαν στο 35΄, όταν ο Ιορδανίδης ξετύλιξε από την άσπρη βούλα, το πέναλτι… προσφορά του Χατζόγλου, ανοίγοντας το σκορ για την Αναγέννηση.

Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Παναγιωτίδη, μάλιστα, δεν έμειναν στο προβάδισμα, καθώς πριν «φύγει» το πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων φάνηκε να «κλειδώνουν» το τρίποντο, όταν ο Φάμπιο έκανε την κεφαλιά και με τη… συμβολή του Στεφανίδη, η μπάλα άλλαξε πορεία καταλήγοντας στα δίχτυα του Σταυριανού.

Με την έξοδο από τα ντους οι γηπεδούχοι, όχι μόνο δεν «στρογγυλοκάθισαν» στο μαξιλαράκι του 2-0, αλλά πίεσαν για τον… θρίαμβο! Αποτέλεσμα της πίεσης, το φάουλ του Ιορδανίδη στο 58΄ που βρήκε… ρίζα δοκαριού! Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να τους «ξεβολέψουν» για λίγο, με την προβολή του Ντα Κόστα, ο οποίος έβαλε και πάλι στο ματς τον Θρασύβουλο στο 69΄. Και μπορεί η ομάδα της Φυλής στο τέλος να πίεσε για τον πολύτιμο βαθμό, ωστόσο δεν κατάφερε τελικά να φύγει από τα Γιαννιτσά με ψηλά το κεφάλι.

Με αυτή τη νίκη η Αναγέννηση έφθασε στους 19 βαθμούς, αγναντεύοντας το μέλλον της στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία από την 5η προνομιούχο θέση, ενώ αντίθετα ο Θρασύβουλος παραμένει ζεστός στο «φλερτ» με την επικίνδυνη ζώνη…

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Νίκος Παναγιωτίδης): Λαμπάκης, Σερέτης, Χατζόγλου, Φελίπε (75΄ Καρπαθάκης), Στεργίδης (73΄ Σπαθάρας), Φάμπιο, Ντατίδης, Σκέμπης, Μπουτζίκος, Στεφανίδης, Ιορδανίδης (85΄ Μπαξεβάνος).

Θρασύβουλος (Στάθης Σταθόπουλος): Σταυριανός, Βασιλείου, Σύρος, Αρκουμάνης, Ντα Κόστα, Πλαβούκος, Προβατίδης (26' Μουκίδης), Πάνος, Αγκόλι (60' Μπέκα), Καλαμιώτης, Κεϊτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου