Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Τα νέα της 14ης προπόνησης για την περίοδο 2012-13


Κάτω από ανοιξιάτικες καιρικές συνθήκες (μέχρι και ο Κούλιο θα μπορούσε να συμμετέχει) πραγματοποιήθηκε η 14η προπόνηση της ομάδας του «Δικαιόπολις», για την περίοδο 2012-13, την Παρασκευή 23-11-2012, στο γήπεδο του Μεσιανού. Το πρόγραμμα που εκπόνησε ο Κώστιγκα, προβλεπόταν βαρύ, αλλά βλέποντας ο έμπειρος προπονητής ότι ο ανοιξιάτικος ήλιος προξένησε ραστώνη στους παίκτες, το τροποποίησε κάνοντάς το λίγο πιο ελκυστικό. Μάλιστα ο Giades δεν σταμάτησε να διαμαρτύρεται και να προτείνει διακοπή της προπόνησης και επίσκεψη σε ταβερνείο, προκειμένου να κατευνάσει τη λιγούρα, που του προξένησε το πρωινό δρομολόγιο του σε περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας!!! Το πρόγραμμα περιλάμβανε τελικά 4΄ τρέξιμο ζέσταμα, διατάσεις, 10΄ έντονο τρέξιμο (9,5 km/h), 5΄κορόιδο, 17΄ διατήρηση και 35΄οικογενειακό διπλό, στο οποίο οι «κόκκινοι» ξεκίνησαν εντυπωσιακά, προηγούμενοι με 5-1, αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν το σκορ, με τους «αλλοπρόσαλλους» να καταφέρνουν να γυρίσουν το παιχνίδι και να προηγηθούν με 7-6 και στο τέλος να ισοφαρισθούν με πέναλντι φάντασμα, που κέρδισε ο Giades χρησιμοποιώντας ανώτερα μαθηματικά!!
Εντυπωσιακή ήταν η επιστροφή του Λαζό στους αγωνιστικούς χώρους, μετά τον τραυματισμό του, που τον κράτησε έναν χρόνο μακριά από αυτούς, καθώς παρά το γεγονός ότι ήταν απροπόνητος, έδειξε πάθος και αγωνιστικότητα και έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης.

Παρόντες ήταν:

1. Giades
2. Κώστιγκα
3. Kill Bill
4. Λαζό
5. Παλτετσανάκης
6. Χάτζι
7. Στόγιαν
8. Γκαγκάτσης

Την Τετάρτη, 5-12-2012 έχει προγραμματισθεί φιλικός αγώνας με την ομάδα του Δ.Σ. Βεροίας, οποίος πιθανότατα θα διεξαχθεί στο εξωτικό θέρετρο των Εσωβάλτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου