Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Τα νέα του 3ου φιλικού αγώνα, για την περίοδο 2012-13, με αντίπαλο την ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Έδεσσας


Παιχνίδι με δύο όψεις ήταν ο 3ος φιλικός αγώνας της ομάδας του «Δικαιόπολις», για την περίοδο 2012-13, με αντίπαλο την ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Έδεσσας, που διεξήχθη την Δευτέρα, 26-11-2012, στο γήπεδο του Λιποχωρίου Έδεσσας. Στο πρώτο ημίχρονο η «πληγωμένη» από τις πολλές απουσίες, ομάδα του «Δικαιόπολις», με καλή κυκλοφορία της μπάλας κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά οι παίκτες της ήταν πολύ επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια, με αποτέλεσμα, αν και άνοιξαν γρήγορα το σκορ, με κοντινό πλασέ του Kill Bill, έπειτα από μία φάση διαρκείας, να μην καταφέρουν να πετύχουν ένα δεύτερο, αλλά αντίθετα να το δεχτούν σε μια στημένη φάση, χωρίς ουσιαστικά η ομάδα της Έδεσσας, να έχει περάσει το κέντρο μέχρι εκείνη τη στιγμή, με το ημίχρονο να κλείνει με σκορ 1-1. Στην επανάληψη, δύο κομβικοί για την ανάπτυξη παίκτες της ομάδας, παρουσιάσθηκαν αρκετά κουρασμένοι, κάνοντας αβίαστα λάθη, δίνοντας την ευκαιρία στην αντίπαλη ομάδα για γρήγορες αντεπιθέσεις, χάνοντας μάλιστα μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ όταν σε μια χαμένη μπαλιά, η super slow motion αντίδραση του Τανάλια, που στον συγκεκριμένο αγώνα μετασχηματίσθηκε σε «βαριοπούλα», επέτρεψε στον επιθετικό της ομάδας της Έδεσσας, να προλάβει την μπάλα και να τον πλασάρει σώζοντας τελικά πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί του «Δικαιόπολις». Βέβαια και στο β΄ ημίχρονο, παρότι η ομάδα της Έδεσσας ήταν καλύτερη, οι μεγάλες ευκαιρίες χάθηκαν από την ομάδα του «Δικαιόπολις», καθώς τουλάχιστον σε τέσσερα τετ α τετ ο πολύ καλός Εδεσσαίος τερματοφύλακας είπε όχι στα σουτ-πλασέ των επιθετικών του «Δικαιόπολις», κρατώντας το 1-1, μέχρι και το τελικό σφύριγμα της λήξης.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο Κώστιγκα δέχτηκε τηλεφώνημα από γνωστό Πορτογάλο προπονητή, ο οποίος του επέστησε την προσοχή, λέγοντάς του ότι κι αυτόν η αστοχία των επιθετικών του, τον «έφαγε»….
Παρόντες:
1. Enwsitis (αλλαγή στη θέση του Μαυρίνιο)
2. Μαυρίνιο
3. Τανάλιας
4. Κώστιγκα
5. Kill Bill
6. Μανουέλ
7. Παλτετσανάκης
8. Χάτζι
9. Στόγιαν
10. Μάκιντε
11. Στέλιτς
12. Billardo

Η επόμενη προπόνηση θα γίνει την Παρασκευή, 30-11-2012 και την επόμενη Τετάρτη, 5-12-2012 είναι πολύ πιθανό να γίνει φιλικό με την ομάδα του Δ.Σ. Βέροιας.

1 σχόλιο:

  1. Δηλώνω παρόν στο φιλικό της επόμενης Τετάρτης. Στηρίζω Κώστιγκα, πατόκορφα.

    Το χθεσινό αποτέλεσμα άκουσα ότι "αδικεί" κατάφωρα την ομάδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή