Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Τα νέα της 13ης προπόνησης για την περίοδο 2012-13


Την παιδική ομάδα του «Δικαιόπολις» επιστράτευσε ο Κώστιγκα για να έχει κόσμο στην 13η προπόνηση, για την περίοδο 2012-13, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23-11-2012, στο γήπεδο του Μεσιανού. Μάλιστα όταν ο Giades άρχισε να λέει τα δικά του για αλλαγή προπονητή κλπ, τον απείλησε ότι την επόμενη φορά θα τον στείλει να κάνει προπόνηση με τους μικρούς!!!
Το πρόγραμμα, αν και θα περίμενε κανείς να είναι ελαφρύ, εντούτοις είχε ένταση και περιλάμβανε 4΄τρέξιμο ζέσταμα, 10΄ έντονο τρέξιμο, διατατικές, ασκήσεις τεχνικής, 10

σετ ταχύτητες και 40΄ οικογενειακό διπλό, στο οποίο οι «αλλοπρόσσαλοι» έπειτα από εντυπωσιακή ανατροπή κέρδισαν εύκολα τους «κόκκινους», που είχαν και πάλι ως διακριθέντα το Kill Bill, που φαίνεται ότι του πάει το γήπεδο του Μεσιανού, ενώ ο Giades, παρότι αυτή τη φορά κατάφερε να ιδρώσει τη φανέλα του, δεν μπόρεσε να διακριθεί!! Μάλιστα η κακή του απόδοση σε συνδυασμό με το κλίμα που προσπαθεί να δημιουργήσει στ’ αποδυτήρια σε βάρος του προπονητή, ανάγκασαν τον Κώστιγκα να τον θέσει εκτός αποστολής για τον φιλικό αγώνα με την Έδεσσα.
Παρόντες ήταν:
1. Κομαντάντε
2. Giades
3. Μαυρίνιο
4. Κώστιγκα
5. Kill Bill
6. Μανουέλ
7. Παλτετσανάκης
8. Χάτζι
9. Στόγιαν
10. Γκαγκάτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου