Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών συνεδρίασε εκτάκτως και επικυρώνοντας την απόφαση που έλαβε στις 2-11-2012 η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας αποφάσισε :

• Την αποχή των δικηγόρων Γιαννιτσών από τα καθήκοντά τους από την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012 έως και την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012.

• Την συμβολική κατάληψη του Πρωτοδικείου Γιαννιτσών, την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012, από τις ώρες 9.00 έως τις 11.00 π.μ.

• Την μη λειτουργία των γραφείων και υπηρεσιών του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012.

• Την συμμετοχή των μελών του στις παρακάτω τοπικές απεργιακές συγκεντρώσεις, εκδηλώσεις και κινητοποιήσεις, που συνδιοργανώνει με τους τοπικούς φορείς και ειδικότερα:

- Στην μουσική εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στα μέτρα, από την Β’ ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ και τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΏΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 6.00 μ.μ., στον Πεζόδρομο Γιαννιτσών (Πλατεία ΕΠΟΝ).

- Στην απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου, την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 10.00 π.μ.

- Στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας ενάντια στην ψήφιση των μέτρων της υποτέλειας και διάλυσης των πάντων, την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 5.00 μ.μ., στον Πεζόδρομο Γιαννιτσών (Πλατεία ΕΠΟΝ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου