Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Αν. Γιαννιτσών: Προπονήθηκαν στην Έδεσσα

Η ομάδα των Γιαννιτσών θα χρησιμοποιήσει το γήπεδο της Έδεσσας ως έδρα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου κι έτσι προπονείται εκεί από την Πέμπτη (08/11) έτσι ώστε οι παίκτες να συνηθίσουν τον αγωνιστικό χώρο
Στο Δημοτικό Στάδιο της Εδεσσας «Φόρης Γιέντσης» θα διεξαχθεί το παιχνίδι της Αναγέννησης Γιαννιτσών με τον Ολυμπιακό Βόλου την προσεχή Κυριακή (11/11) για την 8η αγωνιστική της Football League.

Ο λόγος που το παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί στα Γιαννιτσά, αλλά στη γειτονική Εδεσσα είναι το γεγονός ότι το γήπεδο της Αναγέννησης βρίσκεται σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση.

Η Αναγέννηση, μάλιστα, καλοβλέπει το ενδεχόμενο να δώσει στην Εδεσσα και τα υπόλοιπα παιχνίδια της, αλλά θέλει κατ' αρχήν να δει κατά πόσο θα είναι εύκολο να την ακολουθήσουν εκεί οι οπαδοί της ώστε να μη χάσει τη δυναμική της έδρας της.

Για τον Ολυμπιακό Βόλου από την άλλη, το συγκεκριμένο γεγονός μάλλον ευνοϊκό είναι αφού σε κάθε περίπτωση η Εδεσσα δεν είναι (σίγουρα όχι ακόμα...) έδρα για την Αναγέννηση, κάτι που μπορεί να κάνει το δικό του έργο ευκολότερο...

Σε ό,τι αφορά τις απουσίες, ο Δημήτρης Σπαθάρας θα απουσιάσει σίγουρα από το παιχνίδι με την ομάδα της Μαγνησίας, αφού δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος, ενώ ο Γιάννης Σερέτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης χωρίς όμως να τίθεται θέμα για τη συμμετοχή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου