Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Τα νέα της 9ης προπόνησης για την περίοδο 2012-13


Με πολύ μικρή συμμετοχή, λόγω της ξαφνικής αλλαγής του καιρού (απότομη πτώση θερμοκρασίας και βροχή) και της δολιοφθοράς από τον προπονητή της ομάδας, πραγματοποιήθηκε η 9η προπόνηση της ομάδας του Δικαιόπολις την Τετάρτη, 7-11-2012 στο γήπεδο του Πενταπλατάνου. Η σωτήρια κίνηση όμως του Μανουέλ, που χθες ήταν σε μεγάλη μέρα, να καλέσει τους επίλεκτους πρώην πελάτες μας, έδωσε την λύση καθώς μετά το δεκάλεπτο ζέσταμα πραγματοποιήθηκε διπλό μεταξύ 15 παικτών, στο μισό γήπεδο, με τον Μανουέλ να κάνει μαγικές ενέργειες κερδίζοντας τον θαυμασμό των παρευρισκομένων και κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των σκάουτερ!! Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο Στόγιαν, που σαν καθαρόαιμο άτι όργωσε όλη την δεξιά πλευρά.
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η συμπεριφορά του Κώστιγκα, που δεν ήρθε στην προπόνηση και παρότρυνε κι άλλους παίκτες να μην έρθουν, δείχνοντας έτσι, όπως τουλάχιστον δήλωσε, την δυσφορία του για την παράλειψη της Διοίκησης να του παρέχει πολλές μπάλες για να μπορεί να εκπονήσει ένα προπονητικό πρόγραμμα της προκοπής…Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες που έχει στη διάθεσή της η Χατζηδιοίκηση, η απουσία του οφείλεται στην συμμετοχή του σε φιλικό αγώνα άλλης ομάδας!!!! Βέβαια το γεγονός αυτό δεν μπορεί να περάσει ατιμώρητο και εντός των ημερών αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και πιθανόν αποπομπή του από την ομάδα και ως παίκτη και ως προπονητή κι έπειτα από χρόνια να δει την πόρτα της εξόδου….
Παρόντες ήταν:
1) Μανουέλ
2) Sailor
3) Παλτετσανάκης
4) Χάτζι
5) Στόγιαν
6) Κοτλέμπα

Η επόμενη προπόνηση της ομάδας θα γίνει την Παρασκευή, 9-11-2012

9 σχόλια:

  1. Αγνός οπαδός ομάδας8 Νοεμβρίου 2012 στις 1:55 μ.μ.

    Εάν είναι έτσι τα πράγματα, να κληθεί σε απολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ δημοκράτες γίναμε..να καρατομηθεί αμέσως ο κύριος Κωστίκας σε περίπτωση που άφησε την ομάδα για να αγωνιστεί με άλλη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φανατικός φίλος της ομάδας8 Νοεμβρίου 2012 στις 6:24 μ.μ.

    Διώξτε τον...χθες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΧΑΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΙΓΚΑ ΑΣ ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ!
    ΕΦΟΣΟΝ ΟΜΩΣ ΔΙΑΛΕΞΕ ΟΜΑΔΑ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΕΣΟΥΜΕ...ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ!!!ΕΝΤΑΞΕΙ ΧΑΤΖΗΔΙΟΙΚΗΣΗ;;;

    ΥΓ: ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΛΠ ΚΛΠ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προτείνω να του κάνουμε δώρο και μερικές κρεμάστρες μπας και το πάρει απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλώνω ότι στηρίζω με κλειστά μάτια Κώστιγκα. Μάλιστα, σε ένδειξη στήριξης από τη Χατζηδιοίκηση, θα πρέπει να του γίνει πρόταση για πολυετή ανανέωση του συμβολαίου του. Μιλάω και εξ ονόματος του πελάτη μου Μανουέλ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εμείς πρέπει να κολλήσουμε τα ένσημα του κυρίου Κωστίκα, χάθηκαν άλλες ομάδες(π.χ. Δάσκαλοι Ημαθίας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δημοσιογράφος μέσα στα πράγματα8 Νοεμβρίου 2012 στις 8:54 μ.μ.

    Ενημερωμένη πένα κοντά στη Χ"διοίκηση.
    Ήδη sailor οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι τελικά θα πέσει στα μαλακά ο αγαπημένος σου. Εκτιμήθηκε η χρόνια προσφορά του στην ομάδα και δε θα παρθούν αποφάσεις "εν θερμό" λέει. Δε ξέρω αν θα γίνει και πρόταση για πολυετή ανανέωση, αλλά σίγουρα παραμένει λέει.

    Υ.Γ. Εκτός κι αν λειτουργήσει ξανά η "παράγκα", κι αύριο δούμε κανένα όνομα τύπου "Τεν Κάκε" να εμφανίζεται από το πουθενά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλός νομικός εκπρόσωπος ο σέιλορ αλλά με έγδυσε..Κωστίκα γερά με τσαμπουκά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή