Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Τα νέα της 11ης προπόνησης για την περίοδο 2012-13


Θύμα της παραπληροφόρησης του διαδικτύου έπεσε η ομάδα του «Δικαιόπολις» στην 11η προπόνησή της για την περίοδο 2012-13, που διεξήχθη τελικά στο γήπεδο του Μεσιανού, καθώς η άλλη μεγάλη ομάδα της πόλης δεν έφυγε ακόμη για το Αγρίνιο και κατέλαβε το γήπεδο του Πενταπλατάνου. Χάρις όμως την άμεση και έγκυρη επέμβαση του Μανουέλ, που αρχίζει να δείχνει τις διοικητικές του ικανότητες, οι παίκτες ειδοποιηθήκαν έγκαιρα και δεν υπήρξε ταλαιπωρία.
Ο Κώστιγκα, φανερά ικανοποιημένος από την στήριξη που έλαβε απ’ όλους τους συλλόγους της Κεντρικής Μακεδονίας για την σκληρή, πλην όμως δίκαια και αναγκαία τιμωρία του, εμφανίσθηκε στο γήπεδο ιδιαίτερα κεφάτος και βλέποντας καινούρια πρόσωπα στο γήπεδο, που ήρθαν να «γευθούν» το πρόγραμμα προπόνησης που εκπονεί, μετέδωσε το κέφι του αυτό και στους παίκτες, που εκτελούσαν με ζήλο τις ασκήσεις που τους υπέδειξε. Ο μόνος που συνεχίζει να του σκάβει το λάκκο είναι ο Giades, αλλά κι αυτόν πιστεύει ότι στο τέλος θα τον καταφέρει, αφού στα ντους μοιράζονται πλέον το σαμπουάν, το αφρόλουτρο, αλλά και την ίδια ντουζιέρα, ενώ στις δύο τελευταίες προπονήσεις τον μετέφερε, ως προσωπικός του σοφέρ από το γήπεδο στο σπίτι!!
Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε 4΄τρέξιμο-ζέσταμα, ενεργητικές διατατικές ασκήσεις, 2 χ 5΄ χαντμπολ, 7΄ κορόιδο, ασκήσεις τεχνικής (πάσα, κεφαλιά, σουτ κλπ) και 35΄ οικογενειακό διπλό, στο οποίο οι κόκκινοι, παρά την μεροληπτική σε βάρος τους διαιτησία, παρέδωσαν μαθήματα ποδοσφαίρου στους αντιπάλους τους, οι οποίοι χάρη στην εκπληκτική απόδοση του Μαυρίνιο που κρατούσε (κυριολεκτικά και μεταφορικά) μόνος του στην άμυνα, δεν έφυγαν τελείως ρεζιλεμένοι από το γήπεδο!!
Την επανεμφάνισή του, έπειτα από τον μακροχρόνιο τραυματισμό του, έκανε ο Κομαντάντε, ο οποίος έδειξε να είναι σε καλή κατάσταση και χωρίς περιττά κιλά και δήλωσε ότι φέτος με τον Κώστιγκα προπονητή, δεν πρόκειται να χάσει προπόνηση!!

Παρόντες ήταν:

1. Κομαντάντε
2. Giades
3. Μαυρίνιο
4. Κώστιγκα
5. Kill Bill
6. Μανουέλ
7. Παλτετσανάκης
8. Χάτζι
9. Γκαγκάτσης
10. Μάκιντε
11. Στέλιτς
12. Gabric
13. Costa
14. Pedro

Την Παρασκευή υπάρχει ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας.

1 σχόλιο: