Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Τα νέα της 17ης προπόνησηςγια την σεζόν 2012-2013


Με πολύ καλές καιρικές συνθήκες και συνεχή ηλιοφάνεια διεξήχθη στο γήπεδο των Εσωβάλτων η 17η προπόνησης για την σεζόν 2012-2013 της ομάδας του "Δικαιόπολις". Η συμμετοχή δεν ξεπέρασε τα οκτώ άτομα, αλλά δεδομένου ότι λείπαν γνωστά παλτά
της ομάδος (ονόματα δεν λέμε) ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να παιχτεί λίγο ποιοτικό ποδόσφαιρο. Φυσικά, από την πρώτη στιγμή όλοι κατάλαβαν την οργανωτική ανωτερότητα της συγκεκριμένης προπόνησης και εισήλθαν για τον λόγο αυτό με περίσσια όρεξη για μπάλα, ακολουθώντας πιστά (σχεδόν) της οδηγίες του έμπειρου προπονητή των επιτυχιών (ή ισοπαλιών αν προτιμάτε) Κώστιγκα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε πέντε γύρους τρέξιμο (τελικά με ανταρσία του Στόγιαν περιορίστηκαν σε τρεις), 20 λεπτά κορόιδο 5-2 με δύο επαφές, διατατικές ασκήσεις και 40 λεπτά διπλό με ενισχυτικές ενέσεις από τους νεαρούς παίκτες της τοπικής ομάδας. Στο διπλό έλαμψε το άστρο του Στόγιαν, ο οποίος, παρά τις αθέμιτες προσπάθειες του Μαυρίνιο, ήταν αδύνατον να σταματηθεί. Επίσης, πολύ καλή απόδοση έπιασε ο προπονητής της τοπικής ομάδας- διαιτητής του αγώνα με τον Δ.Σ. Βέροιας και χρειάστηκε να αποχωρήσει ώστε η κίτρινοι να πάρουν κεφάλι, αλλά να ισοφαριστούν τελικά με πολύ όμορφο γκολ του νηστικού (μόνο δύο πιάτα ρεβύθια) Καρατζόρτζεβιτς.



Παρόντες ήταν:


1. Μαυρίνιο
2. Στόγιαν
3. Μανουέλ
4. Κοτλέμπα
5. Πετράν
6. Κώστιγκα
7. Καρατζόρτζεβιτς
8. Παλτετσανάκης

Εύσημα πρέπει να δοθούν στον διοργανωτή για την πολύ καλή επιλογή γηπέδου (πολύ καλό τερέν, ηλιοφάνεια, νηνεμία) αλλά και για την συγκέντρωση αξιόλογου αριθμού παικτών παρά την ανταρσία των "σίγουρων" Στέλιτς, Μάκιντε, οι οποίοι θα τιμωρηθούν αρμοδίως για την συμπεριφορά τους αυτή.

8 σχόλια:

  1. Πολύ καλή δουλειά από τον Μανουέλ και όσον αφορά την οργάνωση της προπόνησης και στο αναλυτικό ρεπορτάζ!!
    Νοιώθω ότι μπορώ να βγω στη σύνταξη ήσυχος...

    ΥΓ Ελπίζω να με συγχωρήσει για τις μικροπαρεμβάσεις μου (φώτο κλπ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χάτζι μην μας εγκαταλείπεις!!Η παρουσία σου στην Διοίκηση είναι πολύτιμη (σίγουρα πιο πολύτιμη από αυτήν στον αγωνιστικό χώρο!!). Κανένα πρόβλημα για την φωτογραφική παρέμβαση, ήθελα και εγώ να βάλω φώτο αλλά δεν μπόρεσα (για την ιστορία, ένα πιάτο ρεβύθια ήθελα να βάλω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η επιθυμία σου...διαταγή!!!

      ΥΓ Ο,τι άλλο θελήσεις μη διστάσεις

      Διαγραφή
  3. Είσαι πολύ μεγάλος..είσαι πάρα πολύ μεγάλος..είσαι ο πιο μεγάλος μετά τον Τρισμέγιστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΝ ΚΑΚΕ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ17 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:20 π.μ.

    ΠΑΕΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΙΓΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΑΡ.Ο ΜΠΑΡΜΑΝ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΚΕ:"ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ;"ΚΑΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΚΕ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΡΜΑΝ:"ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΠΑΛΤΟ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι κακοήθειες μετά την άριστη διοργάνωση και εκτέλεση του προγράμματος εκγύμνασης και τα πρώτα θετικά αποτελέσματα, δείγμα της καλής δουλειάς που γίνεται, δημιούργησαν πανικό στους "νοσταλγούς". Η απάντηση του Τρισμέγιστου στο γήπεδο. Μετά τα παλτά ακολουθούν οι ρόμπες (ξεκούμπωτες)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειδικός διαμεσολαβητής17 Δεκεμβρίου 2012 στις 9:44 μ.μ.

    Νομίζω ότι αν ο Κώστιγκα πάρει από τον Τεν Κάκε το πρόγραμμα της προπόνησης και δυο τρεις πιασάρικες ατάκες, που θα τονώνουν το ενδιαφέρον των παικτών κατά τη διάρκεια της προπόνησης, δεν θα μείνει κανένας παραπονεμένος, ούτε τα Κωστιγκόσκυλα, ούτε τα Τενκακόσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παρατηρητής Ομάδας18 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:45 μ.μ.

    Καλή η πρότασή σου Διαμεσολαβητή, αλλά ο Κώστιγκα ειναι ένας. (Με τα ελαττώματά του). Ας μας πει η Χατζηδιοίκηση ότι δεν έχει λεφτά για να τον αλλάξει, να τελειώνουμε με τέτοιες συζητήσεις. Αλλιώς, θα πορευτεί η ομάδα έτσι, ευχόμενη για το καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή