Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Παράταση στην προθεσμία υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής στο 29ο ΠΠΠΔΣ


Παράταση στην προθεσμία υποβολής των δηλώσεων για την συμμετοχή στο 29ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων, έδωσε με έγγραφό της η Οργανωτική Επιτροπή του Πρωταθλήματος, λόγω καθυστέρησης κάποιων ομάδων να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή. Μέχρι σήμερα, έχουν αποστείλει δηλώσεις συμμετοχής 28 ομάδες και όπως φαίνεται φέτος η συμμετοχή θα είναι μικρότερη από άλλες χρονιές. Αναλυτικά το έγγραφο αναφέρει τα εξής:

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:
1. Ευχαριστούμε για τις ευχές και τα καλά σας λόγια κατά τις δηλώσεις συμμετοχής σας. Μας δίνουν δύναμη σε μια δύσκολη - από κάθε άποψη - εποχή.
2. Λόγω καθυστέρησης κάποιων ομάδων να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή στη φετινή διοργάνωση, η προθεσμία παρατείνεται μέχρι και την Πέμπτη 27/12/2012. Αυτή, ωστόσο, θα είναι και η τελευταία παράταση της προθεσμίας (πέραν της άτυπης που έχει δοθεί μέχρι σήμερα), προκειμένου και εμείς να είμαστε συνεπείς στις χρονικές δεσμεύσεις μας απέναντί σας.
3. Μετά το πέρας της προθεσμίας, θα ενημερωθείτε για τις ομάδες που έχουν δηλώσει παραδεκτά συμμετοχή, όπως και για την κλήρωση (τόπο, χρόνο και τρόπο). Μέχρι σήμερα, έχουν αποστείλει δηλώσεις συμμετοχής 28 ομάδες.
4. Παρά τη σχετική παράκλησή μας, κάποιες ομάδες δεν έχουν καταβάλει μέχρι και σήμερα το παράβολο συμμετοχής τους στη διοργάνωση, καίτοι έχουν αποστείλει σχετική δήλωση συμμετοχής. Επειδή όλοι ζούμε στην ίδια κοινωνία, νομίζω ότι αντιλαμβανόμαστε ότι χωρίς τη βοήθεια όλων, το πρωτάθλημα δε θα μπορέσει να διεξαχθεί, οι δε εποχές που θα μπορούσαν τα όποια κενά να καλυφθούν "εκ των έσω", έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Μας είναι εξαιρετικά άβολο, να υπενθυμίζουμε σε συναδέλφους τις αυτονόητες προϋποθέσεις που αφορούν την ψυχαγωγία μας. Ως εκ τούτου και για να μην υπάρχει καμία παρεξήγηση με τις ομάδες που ανταποκρίθηκαν με συνέπεια, σας υπενθυμίζουμε ότι σύλλογος/ομάδα που δεν θα έχει καταβάλει το παράβολο συμμετοχής μέχρι και τις 27/12/12, δε θα συμμετέχει στην κλήρωση των ομάδων, παρά την αποστολή της σχετικής δήλωσης.
Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα με ΥΓΕΙΑ, μέσα και έξω από τα γήπεδα.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Η Διοργανώτρια Επιτροπή του 29ου Π.Π.Π.Δ.Σ.

2 σχόλια:

  1. 28 ομάδες; Δηλαδή θα παίξουμε και προκριμματικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πληροφορίες λένε ότι θα γίνουν σίγουρα 30 οι ομάδες. Αν αυτή η μικρή ομολογουμένως συμμετοχή σε σχέση με άλλες χρονιές είναι καλό ή κακό για την ομάδα μας ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή