Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Eurovision 2011: Προγνωστικά για τον τελικό

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τον τελικό της eurovision 2011. Την Τρίτη στις 10 Μαϊου θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος ημιτελικός του μεγάλου μουσικού διαγωνισμού στο στάδιο Esprit Arena του Ντίσελντορφ της Γερμανίας και την Πέμπτη 12 Μαϊου ο δεύτερος. Την Παρασκευή στις 6 Μαϊου ολοκληρώθηκε και η δεύτερη πρόβα του «Watch My Dance» με τον Λούκα Γιώρκα και τον Stereo Mike. Οι εντυπώσεις που αφήνει η ελληνική συμμετοχή στο εξωτερικό είναι αρκετά καλές, ελπίζοντας έτσι για μία ικανοποιητική θέση στον μεγάλο τελικό! Προς το παρόν πάντως, η απόδοση για την Ελλάδα στην eurovision 2011 είναι 125,00 και έτσι έρχεται 21η στην τελική κατάταξη.
Μέχρι το Σάββατο που θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός αλλάζουν πολλά!!!
Τα φαβορί για τον φετινό διαγωνισμό της eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, είναι η Γαλλία, το Αζερμπαϊτζάν και η Εσθονία. Η Γαλλία ως μία από της «μεγάλες χώρες» θα λάβει μέρος κατευθείαν στον τελικό της eurovision 2011, ενώ το Αζερμπαϊτζάν και η Εσθονία θα λάβουν μέρος στον πρώτο και δεύτερο ημιτελικό, αντίστοιχα. Η απόδοση για την Γαλλία είναι 3,00 και ακολουθούν, με μία αρκετά υπολογίσιμη διαφορά, το Αζερμπαϊτζάν με 8,00 και η Εσθονία με απόδοση 8,50!
Σύμφωνα με την σουηδική εταιρεία unibet, νικήτρια χώρα στον φετινό διαγωνισμό της eurovision είναι η Γαλλία με απόδοση 1,70. Ακολουθεί το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γερμανία με αποδόσεις 3,50 και 4,00, αντίστοιχα. Στα στοιχηματικά τραπέζια φαίνεται ότι οι μεγάλες χώρες του διαγωνισμού (Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ισπανία) αντιμετωπίζουν τον διαγωνισμό πιο σοβαρά από ότι τα προηγούμενα χρόνια, αφού συμμετέχουν στον διαγωνισμό με καταξιωμένους καλλιτέχνες και πολύ σύγχρονα κομμάτια.

6 σχόλια:

  1. Άσε τος κακεντρεχείς να λένε.
    Εσύ γράφεις το ίδιο καλά και για την Eurovision. Άρτιο το ρεπορτάζ.
    Άλλωστε και για τον αγώνα του Μέγα με τον Βόλο, ήσουν επίσης και άμεσος και ακριβής.
    Σε στηρίζω (παράγκα με ένα άτομο δε γίνεται...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!!!
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άψογος για άλλη μια φορά, άντε και στο star channel...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν πιστεύω να μας πάρεις τη δουλειά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαλκέντερος Αμυντικός9 Μαΐου 2011 στις 11:10 μ.μ.

    το ποσοστό της εσθονίας είναι τσιμέντο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επισκέπτης ιστοσελίδων αντίπαλων ομάδων10 Μαΐου 2011 στις 7:48 μ.μ.

    Βρέθηκε ο sailor της ομάδας του Βόλου!!!
    Thodoris Kapatos: "Μεγάλο και παλικαρίσιο διπλό που μας θύμισε το μέταλο αυτής της ομάδας. Οι αντιξοότητες του παιχνιδιού μας έκαναν μια γροθιά. Κόντρα στις δυσοίωνες προβλέψεις, είμαστε ακόμα ζωντανοί και παλεύουμε Φυσικά, εχουμε πολύ δρόμο ακόμη, αλλά ό,τι κι αν γίνει στη συνέχεια είμαι πολύ περήφανος που αγωνίζομαι πλαϊ σε όλα τα παιδιά γι' αυτήν την ομάδα. Μάγκες, σας ευχαριστώ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή