Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Πήρε φωτιά ο ΙΑ όμιλος του 27ου ΠΠΠΔΣ


Έπειτα από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη αγώνα, που διεξήχθη στο με πλαστικό χορτοτάπητα γήπεδο της Ν. Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης, η ομάδα του Δ.Σ. Βόλου κέρδισε την ομάδα του Μ. Αλέξανδρου του Δ.Σ. Θεσσαλονίκης με 2-3.Το σκορ άνοιξε ο Μ. Αλέξανδρος και στη συνέχεια η ομάδα του Βόλου ισοφάρισε, για να προηγηθεί ξανά η ομάδα του Μ. Αλέξανδρου, ισοφαριζόμενη και πάλι, χάνοντας τελικά με δύο πέναλντι που κέρδισε η ομάδα του Βόλου.
Μετά το αποτέλεσμα αυτό η βαθμολογία του ΙΑ ομίλου διαμορφώθηκε ως εξής: Σέρρες 6 β. 2 αγων., Γιαννιτσά 4 β. 2 αγων. Βόλος 4 β. 3 αγων. και Μ. Αλέξανδρος 0 β. 3 αγων.
Μείνετε εδώ συντονισμένοι, για να πληροφορηθείτε κάθε νεότερο, όπως μόνο η Χατζηδιοίκηση μπορεί να σας το προσφέρει...

6 σχόλια:

  1. Εξαιρετικά ενημερωμένο ρεπορτάζ του Χάτζη-του χρόνου θα βάλω πάλι-γκολ. Δεν μπορώ να πω ότι το αποτέλεσμα ήταν καλό ή κακό. Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα το Χ. Αποδεικνύεται ότι ο όμιλός μας είναι ίσως ο πλέον ισορροπημένος, διότι μπορεί ο Μέγας να έχει 3 ήττες μέχρι στιγμής, εμένα όμως μου φάνηκε καλύτερος από το Βόλο. Πλέον είναι όλα ανοιχτά. Όπως αντιλαμβάνεστε στο ματς με τους συναδέλφους των Σερρών, παρά τους τραυματισμούς που έχουμε (λείπει η μισή ομάδα), πρέπει να τα δώσουμε όλα, γιατί υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΧΑΤΖΙ.
    ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΣΟΥ!!!! ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ LIVE ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ (ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ!!!). ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘ'ΥΛΗΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ!!!!
    ΥΓ:ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΤΟ Χ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ'ΧΕΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αλήθεια είναι, giades, ότι σου άφησα μόνο μισή ώρα από τη λήξη του αγώνα και δεν προλάβαινες να συγκεντρώσεις τα στοιχεία για το υπάρχον παρασκήνιο, οπότε είσαι δικαιολογημένος για την εκκωφαντική απουσία σου από την ενημέρωση των εξελίξεων.....
    Η αλήθεια είναι ότι κι εγω προτιμούσα Χ, αλλά με το αποτέλεσμα αυτό η πρόκριση είναι στα πόδια μας, γιατί κι εγω θεωρώ ότι ο Μέγας, μάλλον έχει καλύτερη ομάδα από τον Βόλο, όσο τουλάχιστον φάνηκε από τα μεταξύ μας παιχνίδια.
    Μην ξεχνάμε βέβαια και τις Σέρρες, που είναι στην κορυφή με δύο νίκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλαθλος του 27ου ΠΠΠΔΣ7 Μαΐου 2011 στις 11:08 μ.μ.

    Τρίπολη – Πύργος 2 - 7. Μεγάλη ανατροπή από την ομάδα της Ηλείας από 2-0. Εννέα γκολ, τρία χαμένα πέναλτι και πολλές φάσεις
    Aναγέννηση Πειραιά-Καλαμάτα 3-3
    Ρέθυμνο - Χανιά 1-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλαθλος του 27ου ΠΠΠΔΣ8 Μαΐου 2011 στις 7:44 μ.μ.

    ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΚΟΖΑΝΗ 1-0
    ΡΟΔΟΣ - ΡΕΘΥΜΝΟ 0-1. Το Ρέθυμνο πάει Γιάννενα.
    ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΔΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2-3 με ανατροπή από 2-0.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλαθλος του 27ου ΠΠΠΔΣ9 Μαΐου 2011 στις 9:53 μ.μ.

    ΛΑΡΙΣΑ-ΞΑΝΘΗ 2-1
    ΧΑΛΚΙΔΑ-ΔΡΑΚΩΝ 2-0

    ΑπάντησηΔιαγραφή