Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Αγώνας με Μ. Αλέξανδρο εκτός έδρας

Στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 27ου ΠΠΠΔΣ, την Παρασκευή, 20-5-2011 και ώρα 6:30μμ, η ποδοσφαιρική ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του Μ. Αλέξανδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Μόλις οριστικοποιηθεί το γήπεδο στο οποίο θα παίξουμε (πιθανόν στο συνθετικό τηw Νέας Ευκαρπίας ή στη Σουρωτή), θα γίνει νέα ανάρτηση σχετικά με τις λεπτομέρειες και το πρόγραμμα, που θα ακολουθήσουν τα μέλη της αποστολής.

6 σχόλια:

  1. Παλιός φίλος της ομάδας από Γρίβα18 Μαΐου 2011 στις 8:02 μ.μ.

    Είχα φωνάξει φιλάθλους απ' τα χωριά των Σερρών γιατί θα παίζαμε με Σέρρες... Μας τα αλλάζετε τώρα.

    Είναι σίγουρο για τη Παρασκευή με τον Μέγα; Να αρχίσω να ξεσηκώνω τους φιλάθλους μας στους Ταγαράδες, Νέο Ρύσιο, Αγ. Παρασκευή, Βασιλικά, Λακκιά, Λουτρά Θέρμης, Ν. Ραιδεστό, Αγ. Αντώνιο, Ρεύμα, Μονοπήγαδο, Άνω και Κάτω Σχολάρι, Καρδία, Τρίλοφο, Πλαγιάρι, Μεσημέρι, Λάκωμα, Μίκρα, Θέρμη, Γαλαρινό κλπ αν παίξουμε στη Σουρωτή,
    και Σταυρούπολη, Εύοσμο, Πολίχνη, Πεύκα, Ασβεστοχώρι, Λαγυνά, Φίλυρο, Ωραιόκαστρο, Λητή, Περιβολάκι, Παλαιόκαστρο, Νεοχωρούδα, Ρετζίκη κλπ, αν παίξουμε στην Ευκαρπία;

    Ή τσάμπα θα τους ξεβολέψω απ' τις δουλειές τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθηγητής γεωγραφίας18 Μαΐου 2011 στις 9:38 μ.μ.

    Οι φίλοι από τα Λαγυνά θα έρθουν, αν παίξουμε στη Σουρωτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω τα πράγματα έχουν χαλαρώσει αρκετά.Αν δεν μπορείτε παρετειθείται.Το μπαλάκι του τένις το περάσαμε.Αν δεν παίξουμε και με τον Μέγα θα φάμε τα μουστάκια μας.Πρέπει να ξέρω αν παίξουμε να μην φάω από σήμερα για να είμαι άνετος.Για την ταβέρνα δεν είπαν τίποτε; Γιάννη μου μπορείς να μάθεις γιατί αν περιμένω από την χαζηδιοίκηση δεν θα φάμε τίποτε(ΡΟΔΟΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Μέγας κατά παράδοση κάνει σωστές φιλοξενίες. Φάε κάτι πολύ ελαφρύ. Αλλιώς περίμενε τα παραμύθια του giades.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕ ΧΑΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΚΑΝΑΒΑΡΟ ΟΤΙ ΠΗΡΕΣ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΙΕΣΑΙ!!!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΩΡΑΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ! ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΝΑΛΙΑ. ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ!!!ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΩΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΤΣΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΧΑ(Τ)ΖΗΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΝΗΣΤΙΚΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ μου giades.
    Καλά τα παραμύθια σου αλλά μέχρις ενός σημείου. Βέβαια, με τις απουσίες που έχεις στα γεύματα σύσφιξης, έχεις ξεχάσει και τα βασικά. Όταν βλέπω μομφές για τη Χατζηδιοίκηση στα θέματα "τραπεζιού"!!! καλύτερα να το αφήνω ασχολίαστο. Τί σχόλιο να κάνω αφού αγνοείς και τα βασικά.
    Σε αφήνω στη κρίση των συμπαικτών σου.

    Σου δίνω και μια συμβουλή (έτσι για το καλό της ομάδας). Επειδή βλέπω ότι πλησιάζει ταχιά ο χρόνος που θα αρχίσεις τα "λάπατα" και τις "τσουκνίδες" κοίτα από τώρα να συμβουλεύεσαι για τα του φαγητού τον Kill Bill.
    Άσε τα βαριά χαρτιά (βλέπε Tanalia κλπ) να πορεύονται όπως ξέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή