Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

3ος Αγώνας ομάδος μπάσκετ

Σήμερα, Δευτέρα 23-5-2011, ο τρίτος αγώνας της ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, «ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ», στα πλαίσια του 4ου τουρνουά καλαθοσφαίρισης κατά του καπνίσματος "Εθίσου στον αθλητισμό" που διεξάγεται στην Έδεσσα, με αντίπαλο την ομάδα «Διοικητήριο», πρόκειται για ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου, μια ομάδα με πολύ δυνατή περιφέρεια και υπολογίσιμη κάτω από τα καλάθια. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Έδεσσας και θα ξεκινήσει στις 17:00. Με νίκη ακόμα και με ένα πόντο κατακτάμε την πρώτη θέση του ομίλου και δίνουμε την καλύτερη απάντηση για την απρόσμενη και άδικη ήττα μας στην πρεμιέρα. Παρακαλώ για την συμμετοχή σας στον αγώνα διότι είναι ένα από τα παιχνίδια που αξίζεις να παίζεις. Η συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων παικτών είναι απαραίτητη. Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για την Έδεσσα στις 16:00 από το πάρκινγκ του πολυκαταστήματος Lidl. Στολή θα έχουμε την μαύρη με την άσπρη ρίγα.

3 σχόλια:

  1. παρακαλώ για την ανταπόκριση σας στον συγκεκριμένο αγώνα αλλά και για την ενημέρωση όσο αφορά την συμμετοχή σας(ή όχι) για τον καταρτισμό του ρόστερ.

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δικαιόπολις - Νομαρχία Εδέσσης 43 - 32

    Μεγάλο παιχνίδι από όλα τα παιδιά που έπαιξαν
    Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν κινδυνεύσαμε και είχαμε σταθερή διαφορά τους 10 πόντους. Στο σημείο που μειώσανε την διαφορά οι "υποτιθέμενοι αναπληρωματικοί" έβγαλαν τα κάστανα από την φωτιά και με συνεχόμενου πόντους του Παντέλου(όχι του λαχειοπώλη), αλλά και την φοβερή άμυνα του χαλκέντερου αμυντικού Μανουέλ την τρομερή οργάνωση του Στέργιου, η διαφορά εκτοξεύτηκε ξανά στους +11....

    Κανένας δεν υστέρησε..

    Μπράβο και πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα και στους παίκτες, που σήμερα κέρδισαν ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τουρνουά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή