Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Τα νέα της 45ης προπόνησης της ομάδας

Παρά τα παιχνίδια του καιρού με τις ξαφνικές μπόρες και την εναλλαγή της ηλιοφάνειας με την βροχή και παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις για συμμετοχή του τύπου «τρεις και ο κούκος», τελικά ήταν ικανοποιητικός ο αριθμός των παικτών που παραβρέθηκαν στην 45η προπόνηση της ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 4-5-2011 στο γήπεδο του Πενταπλατάνου.Το πρόγραμμα περιλάμβανε 10΄ τρέξιμο, διατατικές ασκήσεις, 8΄ και 15΄ διατήρηση και 50΄ οικογενειακό διπλό, όπου έλαμψε αρχικά το άστρο του Χριστιάνο, ως τερματοφύλακα (θέτοντας μάλιστα υποψηφιότητα για τη θέση του βασικού) και στη συνέχεια έθελξε με τις καταπληκτικές ασίστ του, ο Νικολά Καμαρά, που εμφανίσθηκε με ξυρισμένο το κεφάλι και μια τούφα μαλλιά, που απεικόνιζαν το νούμερο 10 (το καλό) και έδειξε στους νέους και υπενθύμισε στους παλιούς το μεγάλο του ταλέντο.
Παρόντες ήταν:
1. Giades
2. Μαυρίνιο
3. Καμαρά
4. Τανάλιας
5. Κώστιγκα
6. Kill Bill
7. Λαζό
8. Χριστιάνο
9. Ανανταμ Παπανταμ
10. Μανουέλ
11. Παλτετσανάκης
12. Χάτζι
13. Δόγκανος
14. Γκαγκάτσης

Όπως θα έχετε ήδη πληροφορηθεί το Σάββατο τελικά θα παίξουμε με τους συναδέλφους των Σερρών στις 1:00μμ, σε γήπεδο που θα πληροφορηθείτε αύριο. Θεωρείται αυτονόητο ότι θα είστε όλοι παρόντες και δεν θα γίνει δεκτό κανένα κώλυμα!!!


1 σχόλιο:

  1. Συμφωνώ με τον Χάτζη-του χρόνου θα βάλω πάλι-γκολ ότι κανένας δεν πρέπει να λείψει. Δεν ξέρω μόνο τι θα γίνει με τους πολλούς τραυματίες που έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή