Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Το πρόγραμμα της αποστολής για τον εκτός έδρας αγώνα με τις Σέρρες


Στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του 27ου ΠΠΠΔΣ, το Σάββατο, 28-5-2011 και ώρα 12:00μμ, η ποδοσφαιρική ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών, στο γήπεδο του χωριού ΟΡΕΙΝΗ, σε υψόμετρο περίπου 900 μέτρων στους πρόποδες του όρους Λαϊλιάς Σερρών, με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, που θα τη φέρει πιο κοντά στην τελική φάση, που θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα. Ενδυμασία αποστολής παντελόνι τζιν και μπλουζάκι πόλο και αγωνιστική στολή η κίτρινη φανέλα, μαύρο σορτς και μαύρη κάλτσα.

Το πρόγραμμα της αποστολής της ομάδας για τον άνω αγώνα έχει ως εξής:
Παρασκευή 27.5.2011 ώρα 15.30 – Ελαφρά προπόνηση (όχι σαν τα ελαφρά γεύματα του Παλτετσανάκη).
Παρασκευή 27.5.2011 ώρα 18.00 – Ραντεβού με την Ιστορία
Παρασκευή 27.5.2011 ώρα 21.00 – Δείπνο με ζυμαρικά ή ρύζι και κρέας.
Παρασκευή 27.5.2011 ώρα 22.00 – Προετοιμασία σάκου (βάζουμε μέσα οπωσδήποτε την αγωνιστική στολή, παπούτσια με τάπα, καθώς οι πληροφορίες λένε για γήπεδο με άριστη ποιότητα χλοοτάπητα, πετσέτα ή μπουρνούζι, αφρόλουτρο – σαμπουάν, λαστιχένιες παντόφλες, οπωσδήποτε εσώρουχο, για να μην χρειασθεί να «δανεισθούμε» από συμπαίκτη μας!!!). Καλό θα είναι να έχετε μαζί ομπρέλα και κάποιο λεπτό μπουφάν, γιατί η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας, κάνει λόγο για άστατο καιρό και λόγω του υψομέτρου, που βρίσκεται το γήπεδο, πιθανόν να είναι χρήσιμα.
Παρασκευή 27.5.2011 ώρα 24.00 – Κατάκλιση σε αυστηρά μονό κρεβάτι.
Σάββατο 28-5-2011 ώρα 8:00 – Εγερτήριο, καλό πρωινό (χυμός, σάντουιτς με γαλοπούλα και κασέρι ή τυρί, κέικ κλπ)
Σάββατο 28-5-2011 ώρα 8:30 – Συγκέντρωση της ομάδας και των φίλων της στον παραδοσιακό τόπο συγκέντρωσης, στο Πολύκεντρο (οδός Πλαστήρα), διαμοιρασμός των μελών της αποστολής στα οχήματα, για επιβίβαση και αναχώρηση για τις Σέρρες.
Σάββατο 28-5-2011 ώρα 11:00 – Άφιξη στο γήπεδο.
Σάββατο 28-5-2011 ώρα 12:00 – Έναρξη αγώνα.
Σάββατο 28-5-2011 ώρα 14:30 – Γεύμα με συναδέλφους σε παραδοσιακή ταβέρνα του χωριού (πληροφορίες για την ταβέρνα, αναμένονται από τον Παλτετσανάκη).
Σάββατο 28-5-2011 ώρα 15:30 – Προαιρετικός καφές στην πόλη των Σερρών ή επιστροφή στα Γιαννιτσά.

10 σχόλια:

  1. Αν και η ομάδα θυμίζει νοσοκομείο, με απουσίες 5 βασικών στελεχών της, θα πάμε χαλαροί, καθώς το παιχνίδι δεν σημαίνει κάτι για εμάς και ότι βγει. Σημαντικό να τηρηθεί κατά γράμμα το πρόγραμμα, γιατί την προηγούμενη φορά είχαμε παραφωνίες (ονόματα δεν λέμε όμως κάποιοι ΔΕΝ ΦΟΡΕΣΑΝ ΤΖΙΝ στον αγώνα με τον Μέγα, ενώ άλλοι δεν έφαγαν πρωινό). Όπως ξέρετε, φέτος ο εσωτερικός κανονισμός είναι αυστηρός και δεν θα γίνουν ανεκτά τέτοια φαινόμενα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσον αφορά το θέμα του τζιν, νομίζω ότι δεν πρέπει να επαναληφθεί το φαινόμενο οι παίκτες να φοράνε ότι θέλουν και να δείχνουν καφενείο. Εξάλλου η χαλαρότητα στην εμφάνιση οδήγησε σε χαλαρότητα στον αγωνιστικό χώρο με τα γνωστά αποτελέσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλά υπάρχουν παίκτες τόσο στρατευμένοι στην υπόθεση της ομάδας που τους λες να φορέσουν τζιν και βάζουν και πάλι την στολή της ομάδος. Παρεμπιπτόντως, τα μπλουζάκια μου είναι στο πλυντήριο ή δεν τα βρίσκω- χατζηδιοίκηση βρες καμιά χορηγία για πόλο μπλουζάκια..ψάξε προς Γιώτη μεριά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια που εμφανίσθηκε ο Μανουέλ, να σημειώσω ότι πρόβλημα δημιούργησαν την προηγούμενη φορά τα δυο ελαφριά γυράκια (με σαλάτα) και ο τρίωρος ύπνος και παρακαλώ να μην επαναληφθούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από χθες ήδη κοιμάμαι με τη στολή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Manuel, Η χορηγία για τα μπλουζάκια είναι προ των πυλών. Λίγο υπομονή.

    Ξέρεις την άποψή μου για την "υπομονή"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προσοχή έχουμε δύο αλλαγές στο πρόγραμμα:
    1ον Ο αγώνας θα διεξαχθεί τελικά στο εθνικό στάδιο των Σερρών, το οποίο βρίσκεται στην είσοδο της πόλης των Σερρών.
    2ον Μετά από όνειρο που είδε ο Παλτετσανάκης και λόγω ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί στις ασπρόμαυρες Σέρρες, τροποποιείται η αγωνιστική στολή και θα φορέσουμε κίτρινη φανέλα, λευκό σορτς και μαύρη κάλτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παρασκευή 27.5.2011 ώρα 23.00 - Μόνος σε διπλό κρεβάτι, δεν μπορώ να κλείσω μάτι....

    Χριστιάνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1) Τολμάω και κάνω πρόβλεψη για αύριο...1-3
    2) Μεγάλο το βάρος στα πόδια των παικτών της ομάδος μετά την ενημέρωση από τον πρόεδρο.

    Χριστιάνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ετοιμάζομαι αύριο να δώσω την απάντησή μου στο γήπεδο και επιμένω ότι τα γυράκια (2) με σαλάτα είναι καλή προετοιμασία για αγώνα..Ένα ματς έτυχε να μην είμαι- όπως τις άλλες φορές- εκ των κορυφαίων και αμέσως άρχισες τη γκρίνια..Γιώργο την άποψή σου για την υπομονή την γνωρίζω και την σέβομαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή