Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Τα νέα του 4ου live του Greek Idol

Μια αποχώρηση που πραγματικά εξέπληξε πολλούς ήταν αυτή του Δημήτρη Τικτόπουλου. Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο 4ο live ήταν δύο από τα φαβορί του talent show…οι Παναγιώτης Τσακαλάκος και Δημήτρης Τικτόπουλος, με την αποχώρηση τελικά του δεύτερου. Ο Δημήτρης παρόλο που εντυπωσίασε με την ερμηνεία του στο τραγούδι «Κάποιος σ’ αγαπάει» και μάλιστα η Έλλη Κοκκίνου μετέφερε και τα συγχαρητήρια του Χρήστου Δάντη, ωστόσο φαίνεται ότι δεν κατάφερε να αγγίξει το κοινό που του έδειξε την έξοδο. Ο Δημήτρης αμέσως μετά την αποχώρησή του δήλωσε: «Δεν περίμενα ν΄ αποχωρήσω. Δεν περίμενα να είναι και ο Παναγιώτης υποψήφιος για αποχώρηση μαζί μου... Αυτά όμως είναι μέσα στη ζωή και συμβαίνουν. Εγώ θα συνεχίσω κανονικά να τραγουδάω γιατί αγαπάω πολύ το τραγούδι. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που με ψήφισε».
Πρώτος στο περασμένο live του Greek Idol εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Τσακαλάκος και τραγούδησε το «Roxanne» των Police. Όμως δεν ήταν και η καλύτερη εμφάνισή του μιας και δεν εντυπωσίασε τόσο την κριτική επιτροπή αλλά όπως φάνηκε και το κοινό.
Ο ίδιος δήλωσε μετά το διαγωνιστικό μέρος: «Εγώ είμαι ικανοποιημένος. Απλά, επειδή ήταν ένα ήρεμο κομμάτι σε σχέση με τα προηγούμενα που έχω πει, ίσως να φάνηκε ότι η απόδοσή μου ήταν χαμηλή. Πάντως χαίρομαι γιατί ήταν μια ευκαιρία να ακούσω κάποια σχόλια από την κριτική επιτροπή για να βελτιωθώ»
Την καλύτερη εμφάνιση την έκανε η Κερέν με το τραγούδι «Simply the best» της Tina Turner.

H Ερωφίλη Τζάνου που τραγούδησε το «Πάλι στα χαμένα» της Άννας Βίσση, ενώ πήρε καλές κριτικές για την ερμηνεία της, δεν απέσπασε καλά σχόλια για το χορευτικό της. Από τον Κώστα Καπετανίδη εισέπραξε όμως σκληρή κριτική και για την εμφάνιση της και τα παραπανίσια κιλά της, ενώ η Μαλού με το τραγούδι «Εσύ δε ζεις πουθενά» για μία ακόμη φορά κέρδισε τις εντυπώσεις.
O Άρης ήταν πολύ καλός στο τραγούδι «Fly me to the moon» του Frank Sinatra
Στο 4ο live η Ρούλα Κορομηλά εμφανίστηκε με ένα πολύ ιδιαίτερο κόκκινο παντελόνι με εντυπωσιακή ζώνη, ασπρόμαυρο top και μαύρο σακάκι. Αυτό που προσέξαμε είναι η ιδιαίτερη θέρμη που υποδέχτηκε τον Κώστα Καπετανίδη… θέλοντας ίσως με αυτό τον τρόπο να βάλει ένα τέλος στις φήμες για κόντρες μεταξύ τους.

Καλεσμένοι του 4ου live o Albano Carrissi και ο Γιάννης Πλούταρχος ερμήνευσαν μαζί το «Felicita» ή αλλιώς το... «Με μια σου ματιά». Όταν η Ρούλα ρώτησε live τον τραγουδιστή Albano αν γίνει ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του μουσικού φεστιβάλ. Εκείνος της απάντησε με μια... ερώτηση: Αν θα γίνει εκείνη η... παρουσιάστρια!
Η μεγαλύτερη έκπληξη ωστόσο της βραδιάς ήταν η απονομή του 15 φορές πλατινένιου δίσκου τους...
Ο δίσκος τους «Δυο φωνές, μια ψυχή» πούλησε συνολικά 180.000 cds. Οι fans του Γιάννη Πλούταρχου στο κοινό κρατούσαν και τους 15 δίσκους του, ενώ ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Heaven, Μάκης Πουνέντης ήταν εκεί για την απονομή. Ο ίδιος είπε: «Τα καλά παιδιά πάνε στον Παράδεισο άρα ο Γιάννης Πλούταρχος θα πάει στην Heaven. Είναι το καλύτερο παιδί.»
Ο Γιάννης Πλούταρχος αμέσως μετά δήλωσε: «Αυτή η δουλειά, ήταν μία πραγματικά ξεχωριστή δουλεια, με πολύ αγάπη από την πλευρά μου και από τον Albano φυσικά. Το μόνο που δεν ήξερα ήταν το πως θα το υποδεχτεί το κοινό. Με γνωρίζουν διαφορετικά, ξέρουν ότι υπηρετω το ελαφρύ λαϊκό τραγούδι» Ο δε Albano αστειευόμενος είπε: «Στη ζωή μου μου πραγματικά μου συνέβησαν πάρα πολλά πράγματα. Είχα όμως την ιδιαίτερη τύχη, να τραγουδήσω για τρεις άγιες μορφές, τον San Pio, τον Πάπα Ιωάννη Παύλο και τη Μητέρα Τερεζα και βεβαίως όπως καταλαβαίνετε μετά από αυτό άξιζα κι εγώ μια θέση στον Παράδεισο.»

1 σχόλιο: