Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

Σε όλους εμάς που συμμετείχαμε στο χθεσινό παιχνίδι, ήταν φανερό ότι δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Λίγο η αναποδιά στην αρχή του παιχνιδιού, λίγο το υπερβολικό, σε βαθμό αστειότητας, σπρώξιμο του διαιτητή στους γηπεδούχους, λίγο 2-3 λάθη στην άμυνα, λίγο που δεν ήθελε και η μπάλα σε 1-2 περιπτώσεις που μπορέσαμε να φανούμε επικίνδυνοι, το αποτέλεσμα ήταν φυσιολογικό, θα μπορούσε μάλιστα να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, εάν ο MVP χθες Τανάλιας δεν είχε κατεβάσει ρολά. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ, πραγματικό λιοντάρι, ο Χριστιάνο, που έπεφτε να φάει ζωντανό τον αντίπαλό του. Πολύ καλός και ο Μάνος, όπως και ο Ηλίας όσο έπαιξε.

Αρνητικά στοιχεία από τη χθεσινή ήττα, πέραν του ότι πληγώθηκε ο αγωνιστικός μας εγωισμός, δεν υπάρχουν. Ο Μέγας ξύπνησε αργά, έχασε βαθμούς που δεν θα έχανε με βάση την κλάση της ομάδας και μάλλον έχει μείνει πίσω.
Ο Βόλος θα πάει στους 10 βαθμούς στην καλύτερη περίπτωση, όταν θα έρθει εδώ.
Εμείς και με ήττα στις Σέρρες θα έχουμε 7. Όλα λοιπόν θα κριθούν στον τελευταίο αγώνα. Ακόμα και να κερδίζαμε χθες, αυτό δεν θα άλλαζε. Το ίδιο και αν κερδίσουμε στις Σέρρες.

Ας δούμε όμως και τα θετικά. Πρώτα απ' όλα, μετά από 1,5 μήνα που είχαμε ν' ακουμπήσουμε μπάλα, επιτέλους παίξαμε και αυτό είναι καλό για το ρυθμό της ομάδας. Δεν τραυματίστηκε κανείς και δεν είχαμε κόκκινες. Τέλος, είχαμε μια νέα μεταγραφή, καθώς ο Κούλιο δείχνει να βρίσκει την όρεξή του για μπάλα, ίσως έπαιξε ρόλο σε αυτό το γεγονός ότι διέκρινε, πέριξ του γηπέδου, ξε......πατό..μ....α, όπως τα χαρακτήρισε.

Με λίγα λόγια, ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ και ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ..

5 σχόλια:

  1. Αφού ευχηθώ χρόνια πολλά στη σύζυγο του sailor, καθώς σε όλους οσους γιορτάζουν σήμερα, θα συμφωνήσω απόλυτα με το περιεχόμενο της ανάρτησης. Το χθεσινό παιχνίδι για εμάς ήταν στην ουσία ένας αγώνας, που μας επανέφερε σε αγωνιστική δράση, έπειτα από καιρό και ο στόχος ήταν να μην έχουμε απώλειες για τον αγώνα που θα κρίνει την πρόκριση και δεν είναι άλλος από αυτόν με τον Βόλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά στην γυναίκα στου Sailor αρχικά.

    Όσο για τον αγώνα δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, ήταν ένας αγώνας που όλα πήγαν στραβά, η ζέστη ήταν ανυπόφορη, ο αγωνιστικός χώρος μικρός και με πλαστικό χορτοτάπητα. Μακάρι σε τέτοιους αγώνες που και να χάσουμε τους βαθμούς δεν θα μας πολύ πειράξει να μην παίζουμε καλά. Αν και στο 2ο ημίχρονο πατήσαμε την μπάλα πολύ όμορφα και κάναμε το παιχνίδι μας όπως ανέφερε και ο προπονητής της αντίπαλης ομάδος.

    ΥΓ1: μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Κούλιο με δάκρυα στα μάτια τα έβαλε με τον εαυτό του και είπε ότι πλέον δεν θα ξανά χάσει προπόνηση.
    ΥΓ2: Ο χριστίανο ήταν πολύ καλός χθες ξανά βρήκε την αυτοπεποίθηση του.(μήπως πρέπει να παίζει πιο συχνά μπάσκετ)
    ΥΓ3. ο Sailor ήταν βράχος στην άμυνα και ο Τανάλιας όσο περνάει ο καιρός γίνεται ακόμα καλύτερος(στα θετικά και το πέναλτι που έπιασε στο 5ο λεπτό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χρόνια πολλά στην Ελένη του Στάθη,
    στο δικό μου επίθετο, στου Καναβάρο το μισό επίθετο και σε
    όποιον άλλον γιορτάζει σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρατηρητής Πάγκου23 Μαΐου 2011 στις 11:51 π.μ.

    Οποσδήποτε μια ήττα δεν είναι ποτέ ευχάριστη.
    Ας κρατήσουμε όμως το θετικό, πως μετά από μακρά αγωνιστική απραξία ξαναπαίξαμε, χωρίς να κάνουμε καλή εμφάνιση.
    Τουλάχιστον είχαμε την πολυτέλεια να μπορούμε και να χάσουμε, χωρίς συνέπειες!!
    Τα εύσημα κι εγώ στον Τανάλια (είπα τις ευχές για τη γιορτή του...) Ευχές και για όσους-ες ακόμη γιόρταζαν.

    Τα εύσημα βέβαια και στην ομάδα του Μέγα, για την άψογη φιλοξενία. (Δεν τους εύχομαι φυσικά καλή συνέχεια για λόγους ευνόητους... Αν περνούσαν δύο ομάδες τότε άλλαζαν τα πράγματα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θέλουμε να μας εξηγήσεις το ....

    (ξε......πατό..μ....α,)

    Αν όχι στο blog, τουλάχιστον σε κάποια προπόνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή