Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Τα νέα από την 22η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2016-2017. Το Survivor στο Δροσερό

Δοκιμασίες survivor είχε το μενού της 22ης προπόνησης της Pellalaw United, για την περίοδο 2016-2017, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 28-2-2017, στο γήπεδο του Δροσερού. Ο Coach CC, πιστός στις αρχές του ότι μία προπόνηση δεν πρέπει ποτέ να είναι ίδια με τις προηγούμενες εκπόνησε ένα πρόγραμμα με πρωτότυπες ασκήσεις με στόχο τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της ταχύτητας των παικτών του. Στη δοκιμασία με τις τρίλιζες και έπαθλο έναν κουβά σοκολατάκια, οι «διάσημοι-κόκκινοι» παίζοντας μυαλωμένα και δημιουργικά με σωστή τακτική πήραν μια εύκολη νίκη, αφήνοντας τους «μαχητές-παρδαλούς» για μια ακόμη μέρα νηστικούς. Στο οικογενειακό διπλό βέβαια, παρά το γεγονός ότι οι «μαχητές-παρδαλοί» έμειναν με λιγότερους παίκτες - καθώς στο συμβούλιο του νησιού ψήφισαν ομόφωνα για αποχώρηση τον Zidanis και τον έστειλαν για μπάνιο - κατάφεραν τελικά να πάρουν την ισοπαλία, αν και άξιζαν ίσως κάτι καλύτερο..

Αγωνιστικά και μη

Παρά την τρίμηνη αποχή του, λόγω τραυματισμού, σε αρκετά καλή κατάσταση επανεμφανίσθηκε ο Babinho, αποτελώντας ακόμη μία λύση στο οπλοστάσιο του Coach CC.

Στην μπυροϊνη το έχει ρίξει ο Markulic, στην προσπάθειά του να επανακάμψει από την απογοήτευση που του έχει φέρει ο πολύμηνος και αξεπέραστος τραυματισμός του.

Μετά το Πάσχα αναμένεται η επιστροφή στις προπονήσεις για τον Giovanni Silva de Economista, καθώς μετά την πρώτη σοβαρή ενασχόλησή του με τα θρησκευτικά μυστήρια, επιθυμεί να εμβαθύνει ακόμη περισσότερο σε θεολογικές αναζητήσεις και η περίοδος της Σαρακοστής προσφέρεται για κάτι τέτοιο..

Παρόντες ήταν

1) Babinho
2) Enwsitic
3) Giades
4) Kontakov
5) Nectarinho
6) Manuel
7) Pate
8) Patetsinez
9) Hatzi
10) Coach CC
11) Zidanis

2 σχόλια: