Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Τα νέα από τον 4ο επίσημο αγώνα της ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, με αντίπαλο τον Αριστοτέλη Δ.Σ. Θεσσαλονίκης- ΕΝΔΕΚΑ (συν δύο) ΔΙΑΛΕΧΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ

Λανθασμένη αποδείχθηκε η επιλογή του Coach CC να κάνει rotation στο παιχνίδι κόντρα στον πρωτοπόρο του Α΄ ομίλου Αριστοτέλη, που διεξήχθη στο γήπεδο της Τριανδρίας το Σάββατο, 11-3-2017, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 33ου ΠΠΠΔΣ, αφήνοντας εκτός αποστολής και τους τέσσερις αριστεροπόδαρους που έχει, μόνο και μόνο για να χωρέσει στην ενδεκάδα τον γερόλυκο εκπρόσωπο της Διοίκησης….Στον αγώνα τώρα η Pellalaw United θα μπορούσε να ξεκινήσει ιδανικά το παιχνίδι, αν ο Kontakov στο 2΄ ευστοχούσε στο τετ α τετ από πλάγια θέση που βρέθηκε έπειτα από ωραίο ομαδικό συνδυασμό κι έστειλε τη μπάλα άουτ. Αντί όμως οι φιλοξενούμενοι ν’ ανοίξουν αυτοί το σκορ με γκολ από τ’ αποδυτήρια, ήταν αυτοί που το δέχτηκαν όταν στο 6΄ σε μακρινή μπαλιά μέσα στην περιοχή του Stafids, ο Patetsinez δεν υπολόγισε καλά, λόγω του αέρα, την πορεία της μπάλας, αυτή πέρασε πάνω από το κεφάλι του και ο επερχόμενος Sofo τη βρήκε με το στήθος στέλνοντάς την στα δίχτυα του ανήμπορου ν’ αντιδράσει τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν αρκετά σφιχτό, με τον Αριστοτέλη να έχει την πρωτοβουλία, αλλά να μην βρίσκει διαδρόμους προς την εστία του Stafids, καθώς η αμυντική λειτουργία της Pellalaw United ήταν υποδειγματική και οι μόνες στιγμές που απειλήθηκε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου ήταν όταν σε κεφαλιά μέσα από την περιοχή ο Patetsinez έδιωξε εντυπωσιακά επίσης με κεφαλιά πάνω από τη γραμμή και όταν ένα σουτ του Δέλκου που φαινόταν να πηγαίνει άουτ, κατέληξε με τη βοήθεια του αέρα στο κάθετο δοκάρι του Stafids. Στην επανάληψη ο Γαρούφαλης με δύο όμορφα προσωπικά του γκολ, ένα στο 46΄ από την ίδια θέση, που αστόχησε στο πρώτο ημίχρονο ο Kontakov κι ένα στο 52΄με απευθείας σουτ από πλάγια θέση έπειτα από σέντρα ξεκαθάρισε ποιος θα είναι ο νικητής του παιχνιδιού. Ενώ το τελειωτικό χτύπημα για την Pellalaw United ήρθε πέντε λεπτά αργότερα με τον σοβαρό τραυματισμό του Paltetsanakis, που άφησε την ομάδα για το υπόλοιπο μισάωρο του παιχνιδιού με δέκα παίκτες και τον Χριστιά δέκα λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα να μπαίνει κι αυτός στον πίνακα των σκόρερς.

Αγωνιστικά και μη

Μέχρι και ορκισμένοι εχθροί αναγκάστηκαν να συμμαχήσουν για το καλό της Πέλλας, αλλά ο συγκεκριμένος αγώνας θα μπορούσε να είναι μαχαιριά στη συνένωση, αφού παρά την υποτιθέμενη αύξηση του έμψυχου δυναμικού της, η Pellalaw United σ’ έναν αγώνα που ήταν σαν εντός έδρας, μόλις και μετά βίας, κατάφερε να συγκροτήσει ενδεκάδα, αναγκαζόμενη μάλιστα ν’ αγωνιστεί για το τελευταίο μισάωρο με δέκα παίκτες, λόγω τραυματισμού.

Ως αναληθείς και κακόβουλες ελέγχονται οι φήμες που θέλουν τον Pate να στέλνει την προηγούμενη ημέρα sms σε ορισμένους παίκτες της Έδεσσας, ενημερώνοντάς τους ότι ο αγώνας θ’ αναβληθεί…

Μακάρι η σημερινή εξέταση μαγνητικής τομογραφίας να μην δείξει κάτι σοβαρό και ο Paltetsanakis να επιστρέψει γρήγορα πάνω στις δύο ρόδες του ποδηλάτου και στα …ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Παρεξήγηση δημιουργήθηκε μεταξύ των εκπροσώπων του Αριστοτέλη και του ιδιοκτήτη της ψαροταβέρνας, στην οποία πραγματοποιήθηκε το 3ο ημίχρονο, καθώς όταν οι οικοδεσπότες του είπαν ότι έριξαν τέσσερα γκολ, αυτός θεώρησε εσφαλμένα ότι οι φιλοξενούμενοι ήρθαν .... φαγωμένοι, με αποτέλεσμα να σερβίρει λιγότερες μερίδες από αυτές που συμφωνήσανε.


Παρόντες ήταν

1) Babinho
2) Enwsitic
3) Giades
4) Kontakov
5) Giovanni Silva de Economista
6) Pate
7) Patetsinez
8) Stafids
9) Tsobic
10) Sailor (ως συνοδός)
11) Paltetsanakis
12) Hatzi
13) Coach CC


3 σχόλια:

  1. Μπραβο σας παιδια!! Συνεχιζουμε δυνατα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο παιδιά! Αυτό που παρατηρώ είναι ότι και με 10 παίκτες λογω τραυματισμού παίκτη μας αυτοί συνέχισαν να πιέζουν. Ωραίο fair play από μεριά τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι μετά το τέλος του παιχνιδιού και τον τραυματισμό του Γιώργου, ο αγαπητός σε όλους Γιούλης και ο αρχηγός της ομάδας του Αριστοτέλη προσφέρθηκαν να μεταφέρουν τον Γιώργο στο Νοσοκομείο και αναζήτησαν σε εφημερεύον φαρμακείο παυσίπονα και αντιφλεγμονώδη χάπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή