Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Τα νέα από τον 7ο φιλικό αγώνα των Δικηγόρων Πέλλας με αντίπαλο τον Μ. Αλέξανδρο Δροσερού

Τη ρεβάνς για την ήττα της στο προηγούμενο φιλικό πήρε από το Μ. Αλέξανδρο Δροσερού, η Pellalaw United στον αγώνα που διεξήχθη την Παρασκευή, 3-3-2017 στο γήπεδο του Δροσερού, με τον Coach CC να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, καθώς είδε να μπαίνει σε πλήρεις αγωνιστικούς ρυθμούς ο Soupinho, η τελευταία μεταγραφή της ομάδας, ο οποίος παρά το γεγονός ότι απείχε τον τελευταίο χρόνο από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα, λόγω τραυματισμού, έδειξε ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, πετυχαίνοντας μάλιστα και το ένα από τα τέσσερα γκολ της ομάδας, με ωραία ατομική ενέργεια.
Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ιδανικά για την Pellalaw United, καθώς βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, όταν ο Tsobic προσπάθησε να κάνει κάτι που δεν ήξερε ακριβώς τι και όταν πήγε να διώξει τη μπάλα αυτή κόντραρε στον αντίπαλο επιθετικό και κατέληξε αργά και βασανιστικά στην εστία του υπηρεσιακού τερματοφύλακα, Coach CC, ο οποίος την ώρα εκείνη απουσίαζε από αυτή (την εστία), δίνοντας οδηγίες στους παίκτες του. Το γκολ αυτό δεν πτόησε τους φιλοξενούμενους και με άμυνα γρανίτη και επίθεση φωτιά γύρισαν το παιχνίδι σκοράροντας τέσσερα γκολ και το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να περιορίσουν την έκταση της ήττας τους, μειώνοντας στο τέλος του παιχνιδιού σε 3-4.

Αγωνιστικά και μη

Αδιαπέραστος φαινόταν να είναι για μια ακόμη φορά ο Nectarinho και όταν οι αντίπαλοι κατάλαβαν ότι δεν ήταν δυνατόν να απειλήσουν από την πλευρά του, αποφάσισαν, συνομοτώντας με αλλοδαπές δυνάμεις, να τον θέσουν εκτός μάχης, χτυπώντας τον δύο φορές στο ίδιο σημείο...

Σε πολύ καλή κατάσταση δείχνει ότι είναι και ο Kostiga, που σκόραρε για ένα ακόμη παιχνίδι, αναγκάζοντας τους φίλους της ομάδας ν’ απορούν πώς αυτός ο παίκτης μένει εκτός αποστολής από τους επίσημους αγώνες.

Σαν τον μάγο με τα δώρα ήρθε ο El Presidente, στο γήπεδο του Δροσερού, αλλά εξαφανίσθηκε μυστηριωδώς (οι ρεπόρτερ του mi ta paratate κάνουν έρευνα τι έκανε όση ώρα έλειπε και σύντομα θα σας παρουσιάσουμε όλες τις λεπτομέρειες) πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, επιστρέφοντας με τον προπονητή της ομάδας μπάσκετ του Δ.Σ. Γιαννιτσών.



Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Angelinho
3) Kontakov
4) Nectarinho
5) Pate
6) Soupinho
7) Tsobic
8) Hatzi
9) Coach CC
10) Kostiga

2 σχόλια:

  1. Με 10 παίξαμε? δεν τόλμησε κανένας να μου πάρει την θέση... ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 11 ήμασταν Βαγγέλη, την ενδεκάδα συμπλήρωσε διερχόμενος εργάτης γης από παρακείμενο αγρό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή