Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Τα νέα από την 24η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2016-2017.

Ο καιρός έκανε το χατίρι στον Coach και στους παίκτες της Pellalaw United και για όσο χρόνο κράτησε η προπόνηση της Πέμπτης, 9-3-2017, δεν έριξε ούτε μία σταγόνα, ενώ παρά τη συνεχιζόμενη έντονη βροχόπτωση του προηγούμενο 24ωρου το γήπεδο του Δροσερού ήταν σε αρκετά καλή κατάσταση. Ο Coach CC ενόψει και του αγώνα του Σαββάτου με τον Αριστοτέλη, υποσχέθηκε στους παίκτες του να μην τους πιέσει και ότι θα εκτελούσαν μόνο τρεις νέες ασκήσεις κι έπειτα θα έπαιζαν διπλό. Αυτό βέβαια που δεν τους είπε ήταν πόσες φορές θα εκτελούσαν την κάθε άσκηση κι έτσι η προπόνηση αποδείχθηκε μια από τα ίδια όσον αφορά την πίεση… Στο οικογενειακό διπλό οι νέοι στο σώμα και στην ψυχή «κόκκινοι» πήραν μια εύκολη νίκη, παρά τις προσπάθειες του Coach να ισορροπήσει το παιχνίδι με μαθηματικές αλχημείες…

Αγωνιστικά και μη

Απών για μια ακόμη φορά ο Paltetsanakis και η τελευταία του ευκαιρία πλέον για να δει τους συμπαίκτες του τον τελευταίο μήνα είναι ο αγώνας το Σάββατο με τον Αριστοτέλη.
Απόντες και οι Markoulic και Giovanni Silva de Economista, αφού σύμφωνα με τις ρήτρες που έχουν στα συμβόλαιά τους, ο μεν πρώτος δεν προπονείται δύο ημέρες πριν από αγώνα, ενώ ο δεύτερος δεν κάνει δύο συνεχόμενες προπονήσεις.
Απών βέβαια και ο Nectarinho, που περιμένει τις διωκτικές αρχές να κάνουν το έργο τους…
Απών και ο Manoto Kanaki, ο οποίος μετά την ανταλλαγή οχημάτων με τον Giovanni Silva de Economista μετακόμισε στην πρωτεύουσα του καπιταλισμού, όπου ξέρουν να εκτιμάν τα καλά αυτοκίνητα.
Απών και ο Angelinho, ο οποίος λόγω των βροχοπτώσεων έχει διπλοβάρδια, αφού εκτός από πλυντήριο, πρέπει να βάζει και στεγνωτήριο.

Την ευκαιρία να παίξει λίγο με την κάμερα είχε ο Hatzi, αφού λόγω τραυματισμού στον προσαγωγό, εκτέλεσε μόνο ασκήσεις ενδυνάμωσης των κάτω άκρων και στη συνέχεια ασχολήθηκε με την λήψη πλάνων από την προπόνηση των υπολοίπων.

Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Giades
3) Kontakov
4) Pate
5) Patetsinez
6) Stafids
7) Soupinho
8) Tsobic
9) Hatzi (ατομική προπόνηση)
10) Coach CC
11) Kostiga
12) Katsaku


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου