Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Τα νέα από τον 5ο επίσημο αγώνα της ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, με αντίπαλο την ομάδα του Δ.Σ. Καβάλας

Με υπερβολική χαλαρότητα μπήκαν στο γήπεδο του Πενταπλατάνου Γιαννιτσών οι παίκτες της Pellalaw United, την Κυριακή, 26-3-2017 και το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πραγματοποιήσει την χειρότερη, ίσως, φετινή της εμφάνιση και να υποστεί μια καταδικαστική ήττα από την ομάδα του Δ.Σ. Καβάλας. Βέβαια οι συνθήκες πριν από τον αγώνα φάνταζαν ιδανικές, αφού στο γήπεδο εμφανίσθηκαν περισσότεροι από κάθε άλλη φορά παίκτες της ομάδας, ενώ το παρόν έδωσε και ο Coach CC, παρά το γεγονός ότι μόλις τρεις ημέρες πριν, χειρουργήθηκε στο γόνατο. Εντούτοις η ομάδα της Καβάλας εμφανίσθηκε πιο ψυχωμένη και πίστεψε ότι μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, με την Τύχη να της χαμογελάει στο τέλος και να παίρνει το καλύτερο δυνατό. Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Pellalaw United να μην μπορεί να αναπτύξει πρωτοβουλίες, καθώς είχε κακή κυκλοφορία και την Καβάλα με πολυπρόσωπη άμυνα να έχει κλείσει όλους τους διαδρόμους. Αντίθετα η άμυνα των γηπεδούχων δεν είχε καλή ισορροπία κι αυτό φάνηκε στο 22΄ όταν ο Παπαδόπουλος έφυγε στην πλάτη της και με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 0-1. Παρά την ψυχρολουσία οι παίκτες της Pellalaw United αντέδρασαν γρήγορα και ισοφάρισαν σε 1-1, με σουτ του Angelinho μέσα στην περιοχή έπειτα από σέντρα διαβήτη του Giades. To γκολ αυτό όμως δεν έφερε και πολύ τύχη στον σκόρερ καθώς αμέσως μετά τον τράβηξε ο γαστροκνήμιος και τελικά στο ημίχρονο αντικαταστάθηκε από τον Markulic (ναι καλά διαβάσατε). Με τον ψιλόλιγνο μέσο στη σύνθεσή τους, στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι πάτησαν κάτω πιο πολύ τη μπάλα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, αφού λόγω της μακρόχρονης αποχής του από τα δρώμενα της ομάδας, δεν ήξερε πρόσωπα και πράγματα με αποτέλεσμα η τελική του πάσα να μην είναι τις περισσότερες φορές η ενδεδειγμένη. Στο β΄ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι οπισθοχώρησαν ακόμη περισσότερο προσπαθώντας να διαφυλάξουν το βαθμό της ισοπαλίας, ενώ οι γηπεδούχοι πίεζαν τις περισσότερες φορές όμως με ανορθόδοξο τρόπο, χάνοντας δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Giades και τον Soupinho να μην καταφέρνουν να σκοράρουν στα τετ α τετ με τον τερματοφύλακα, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που η μπάλα κινούνταν μέσα στη μικρή περιοχή των φιλοξενούμενων, παράλληλα με τη γραμμή του τέρματος και δεν βρισκόταν κάποιος να την σπρώξει στα δίχτυα. Βέβαια όπως ορίζει και ο βασικός νόμος του ποδοσφαίρου όταν δεν βάζεις γκολ, το δέχεσαι κι έτσι κι έγινε με τον Καϊτατζή στο 90΄ να εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες των γηπεδούχων είχαν περάσει μπροστά για να πετύχουν το γκολ της νίκης και στην αντεπίθεση μόνος με τον Stafids τον κέρδισε χαρίζοντας μια μεγάλη νίκη στους φιλοξενούμενους, την οποία, όπως είπαν οι ίδιοι, την αναζητούσαν χρόνια.

Αγωνιστικά και μη

Δίκοπο μαχαίρι αποδείχθηκε η απόφαση της Διοίκησης να μην βάλει περιορισμούς στο 24ωρο πρόγραμμα των παικτών πριν από το παιχνίδι, καθώς ναι μεν επιτεύχθηκε ο στόχος της συγκέντρωσης όσο το δυνατόν περισσότερων παικτών, αλλά αυτοί που συγκεντρώθηκαν φάνηκε ότι δεν ήταν σε καλή κατάσταση…

Μεγάλη απώλεια της τελευταίας στιγμής για την Pellalaw United, ήταν η αναγκαστική απουσία του Giovanni Silva de Economista, με τον βραζιλιάνο σουπερ σταρ να τραυματίζεται το πρωινό της Κυριακής, λίγες ώρες πριν από τον αγώνα, παίζοντας ….πιάνο, πραγματοποιώντας δηλαδή μια συνήθεια, που όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος κατά το παρελθόν, τον ηρεμεί και τον γεμίζει αυτοπεποίθηση.

Μόνο μαθηματικές είναι πλέον οι πιθανότητες πρόκρισης της Pellalaw United στην τελική φάση του πρωταθλήματος, η οποία θα φιλοξενηθεί από την πόλη και τον Δικηγρικό Σύλλογο του Αγρινίου και αυτό που απομένει τώρα, είναι η όσο το δυνατόν μια καλή πορεία στον β΄ γύρο, προκειμένου να μπουν οι βάσεις για του χρόνου..

Παρόντες ήταν

1) Babinho
2) Enwsitic
3) Giades
4) Manoto Kanaki (αγωνίσθηκε ως αλλαγή)
5) Angelinho
6) Kontakov
7) Markoulic (αγωνίσθηκε ως αλλαγή)
8) Ignasievic
9) Nectarinho
10) Zisic (αγωνίσθηκε ως αλλαγή)
11) Manuel
12) Pate (αγωνίσθηκε ως αλλαγή)
13) Patetsinez
14) Stafids
15) Soupinho
16) Hatzi
17) Coach CC



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου