Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Τα νέα από την 23η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2016-2017. Η επιστροφή ενός «θρύλου»

Τρόμαξε τους παίκτες του ο Coach CC, όταν στήνοντας τους κώνους στο γήπεδο, για τις ανάγκες της προπόνησης της Pellalaw United, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 7-3-2017, στο γήπεδο του Δροσερού, έφτασε μέχρι την …. Εθνική οδό!!! Τελικά η, έπειτα από τρεις μήνες, παρουσία του Giovanni Silva De Economista, του καλύτερου all around παίκτη που διαθέτει και η επιθυμία του για ομαλή προσαρμογή, τον ανάγκασε να ρίξει την ένταση του προγράμματος, για να μην τον επιβαρύνει κι έτσι γλίτωσαν και οι υπόλοιποι. Στο οικογενειακό διπλό, σ’ ένα σφιχτό παιχνίδι, οι «κόκκινοι» πήραν τη νίκη δύσκολα κι αυτό που ξεχώρισε ήταν το εντυπωσιακό γκολ του βραζιλιάνου superstar με …επίγειο ψαλιδάκι.

Αγωνιστικά και μη

Στο περιθώριο της προπόνησης σπουδαίο deal πέτυχε ο Giovanni Silva de Economista, αφού κατάφερε να πείσει τον Manoto Kanaki να προβούν σε ανταλλαγή των οχημάτων τους, αποσπώντας του ένα γνήσιο λαϊκό αυτοκίνητο, δίνοντάς του ως αντάλλαγμα, ένα χαμηλής εμπορικής αξίας «κτήνος».

Απών από την προπόνηση ήταν λόγω τραυματισμού ο Nectarinho και όπως δήλωσε στην κάμερα του mi ta paratate θα επιστρέψει στις προπονήσεις όταν θα συλληφθούν οι δράστες της άνανδρης επίθεσης σε βάρος του.


Παρόντες ήταν

1) Babinho
2) Enwsitic
3) Giades
4) Manoto Kanaki
5) Giovanni Silva de Economista
6) Pate
7) Patetsinez
8) Stafids
9) Tsobic
10) Hatzi
11) Coach CC


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου