Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Τα νέα από την 28η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2016-2017.

Με τον coach cc να βρίσκεται στο κρεβάτι και ν’ αναρρώνει από την επιτυχημένη επέμβαση στο γόνατο, στην οποία υποβλήθηκε την Πέμπτη, αναμενόμενο ήταν η προπόνηση της Παρασκευής, 24-3-2017 να χαρακτηριστεί ως «η ώρα του παιδιού». Μάλιστα αν πάρουμε παράδειγμα από την ομάδα των «παρδαλών» το «παιδί» ήταν και κακομαθημένο, αφού δεν ήθελε ν’ ακούσει για κανόνες του παιχνιδιού που προάγουν την ποιότητά του και στοχεύουν στη βελτίωση της ικανότητας των παικτών!!!

Αγωνιστικά και μη

Για μια ακόμη φορά ήρθε με τα χέρια γεμάτα από έπαθλα φαγητού ο El Presidente και πλέον οι παίκτες όταν τον βλέπουν αρχίζουν να ζητωκραυγάζουν…

Το είπε και το έκανε ο Sailor και την Παρασκευή έφυγε από το γραφείο στις 2:00μμ και όπως ήταν επόμενο παρακολούθησε την προπόνηση μέσω της Morfeas TV




Το μισό πρόγραμμα της προπόνησης ακολούθησε ο Patetsinez, λόγω ανειλημμένων κοινωνικών υποχρεώσεων, τις οποίες μάλιστα δεν ήθελε ν’ αποκαλύψει. Το mi ta paratete όμως έψαξε κι έμαθε ότι ήθελε να παρακολουθήσει με τη σύντροφό του την ακολουθία των Δ΄ Χαιρετισμών, σε γνωστό ιερό ναό της Θεσσαλονίκης.

Άτυχος στάθηκε ο Kontakov, καθώς αν και ήθελε πολύ να συμμετέχει στην προπόνηση, έχασε το μέτρημα με τα πλατάνια που βρήκε στο δρόμο του και δεν κατάφερε να βρει το γήπεδο του Πενταπλατάνου.

Η μεγαλύτερη συμμετοχή παικτών σε αγώνα, για φέτος, αναμένεται (τουλάχιστον σύμφωνα με τις μέχρι τώρα δηλώσεις) στο παιχνίδι με την Καβάλα και η ομάδα της Pellalaw United δείχνει ότι μπορεί κερδίσει τον πρώτο από τους πέντε τελικούς που απομένουν μέχρι τη λήξη της προκριματικής φάσης.

Ανάμεσα σ’ αυτούς που δήλωσαν παρών, είναι και ο Markulic, ο οποίος έλαβε το σημάδι που περίμενε από τον ουρανό για να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους. Πιο συγκεκριμένα ενώ έπινε τον καφέ του στην Τημενιδών στην Έδεσσα, αφόδευσε (κοινώς τον κουτσούλησε) επάνω του ένας Ασπροπάρης (Neophron percnopterus) κι αμέσως θυμήθηκε τα λόγια γνωστής καφετζούς που του είπε «μόλις σε κουτσουλήσει ένας Ασπροπάρης και λεφτά θα πάρεις και μεγάλη μπάλα θα παίξεις..»



Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Giades
3) Nikolic
4) Angelinho
5) Maurinho
6) Nectarinho
7) Manuel
8) Pate
9) Patetsinez
10) Stafids
11) Hatzi
12) El Presidente
13) Sakic

1 σχόλιο: