Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Τα νέα από τον 6ο φιλικό αγώνα των Δικηγόρων Πέλλας με αντίπαλο τον Μ. Αλέξανδρο Δροσερού

Την ευκαιρία να κάνει πολλές δοκιμές σε σχήματα και πρόσωπα είχε ο Coach CC στο 6ο φιλικό τεστ της Pellalaw United, για την περίοδο 2016-17, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 25-2-2017 στο γήπεδο του Δροσερού, με αντίπαλο τον τοπικό Μ. Αλέξανδρο. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα των δικηγόρων, αφού προηγήθηκαν νωρίς με ένα πανέμορφο σε ενέργεια και εκτέλεση γκολ του Kostiga, δείγμα της υψηλής ποιότητας, που είχε όταν ξεκινούσε την ποδοσφαιρική του καριέρα του στην τρυφερή ηλικία των 39 ετών. Στη συνέχεια μέχρι και τη λήξη σχεδόν του ημιχρόνου η ομάδα των δικηγόρων κράτησε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά μετά υπήρξε καθίζηση, χάθηκε το κέντρο, η άμυνα έπαιζε πολύ ψηλά και οι γηπεδούχοι βρήκαν την ευκαιρία να πετύχουν εύκολα τρία γκολ και να πάρουν τη φιλική νίκη.

Αγωνιστικά και μη

Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού ο Coach CC πραγματοποίησε την καθιερωμένη κριτική του περασμένου αγώνα (στη Λάρισα) εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την προσπάθεια των παικτών του και την πεποίθησή του ότι τα καλύτερα έρχονται. Από την πλευρά τους οι παίκτες ζήτησαν συγγνώμη για την μαζική απουσία τους από την προπόνηση της Τετάρτης, όπου παραβρέθηκε μόνο ο Enwsitic, κερδίζοντας λόγω της παρουσίας του αυτής, δύο συμμετοχές στη βασική ενδεκάδα!!!

Η τελευταία απουσία τους από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας υποσχέθηκαν οι Markulic και Nectarinho, ότι ήταν ο αγώνας που διεξήχθη στη Λάρισα, και ότι στη συνέχεια όλοι οι αντίπαλοί τους θα νοιώσουν την καυτή τους ανάσα. Βέβαια ο Markulic την υπόσχεση αυτή την έδωσε πριν από τον αγώνα γιατί μετά από το 1ο ημίχρονο διαπίστωσε ότι για φέτος δεν πρόκειται ν’ αποθεραπευτεί ποτέ …







Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Manoto Kanaki
3) Kontakov
4) Angelinho
5) Markulic
6) Nectarinho
7) Pate
8) Patetsinez
9) Manuel (δεν αγωνίσθηκε, ήρθε μόνο για το 3ο ημίχρονο;;)
10) Stafids
11) Tsobic
12) Hatzi
13) Coach CC
14) Kostiga
15) Jordan

1 σχόλιο: