Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Τα νέα από την 21η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2016-2017. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ COACH CC

O κυρ Μπάμπης ο φροντιστής του γηπέδου του Δροσερού ήταν αυτός, που κουράστηκε περισσότερο απ’ όλους στην 21η προπόνηση της Pellalaw United, για την περίοδο 2016-2017, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 17-2-2017. Ο Coach CC, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την Λάρισα δεν θέλησε να πιέσει πολύ τους παίκτες του κι εκπόνησε ένα πρόγραμμα που περιείχε κυρίως «τελειώματα» που ανάγκασαν τον κυρ Μπάμπη να χάσει 1-2 κιλά μαζεύοντας τις μπάλες. Μαλιστα όπως δήλωσε στην κάμερα του mi ta paratate είναι έτοιμος να κοψει και το κάπνισμα για να μπορεί να ανταπεξέλθει στις προπονήσεις που εχουν τελειώματα. Στο οικογενειακό διπλό οι «κόκκινοι» πήραν και τα σώβρακα από τους «παρδαλούς» με το σκορ να εκτοξεύεται σε ύψος που δεν τιμά κανέναν από τους συμμετέχοντες….

Αγωνιστικά και μη

«Μην μου φέρνετε τούρτα για τα 52 γενέθλιά μου» είπε ο Coach CC πριν από την προπόνηση. «Το μόνο που θέλω ως δώρο είναι το διπλό στη Λάρισα την Κυριακή» και οι παίκτες του υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν!

Στο μεταξύ μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση του Paltetsanakis από τις αθλητικές και όχι μόνο δραστηριότητες της ομάδας, με τις υποψίες να πέφτουν στο ότι είναι χολωμένος από την συμπεριφορά του Angelinho, ο οποίος το τελευταίο καιρό είναι η αλήθεια προσπάθησε να τον υποκαταστήσει στην διοργάνωση γευμάτων σύσφιξης

Μέχρι και η Ιστορία κοντεύει να ξεχάσει τον Giovanni Silva de Economista, ο οποίος έχει να εμφανισθεί στο γήπεδο από τις αρχές του έτους, με τις πληροφορίες να τον θέλουν να προετοιμάζεται εντατικά για το δικηγορικό πρωτάθλημα μπάσκετ το καλοκαίρι στα Χανιά.

Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Giades
3) Angelinho
4) Kontakov
5) Nectarinho
6) Manuel
7) Pate
8) Patetsinez
9) Stafids
10) Tsobic
11) Hatzi
12) Coach CC
13) Kostiga
14) Tanak
15) Jordan

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου