Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Τα νέα από την 20η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2016-2017. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ

Φυσική κατάσταση και τεχνική είχε το βασικό μενού της 20ης προπόνησης της Pellalaw United, για την περίοδο 2016-2017, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 14-2-2017 στο γήπεδο του Δροσερού, αλλά ο Coach CC φρόντισε να προετοιμάσει τους παίκτες του και για το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου, βάζοντας στο πρόγραμμα και ασκήσεις που προσέφεραν στιγμές τρυφερότητας…... Στο οικογενειακό διπλό δεν γνωρίζουμε τι συνέβη, καθώς η αναφορά του υπηρεσιακού ανταποκριτή Giades ήταν ελλιπής!!!.

Αγωνιστικά και μη


Το γεγονός βέβαια της ημέρας ήταν η επιστροφή στις προπονήσεις της ομάδας των ασώτων, Markulic και Giades, που έπειτα από ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα κατάφεραν να βρουν το δρόμο για το γήπεδο του Δροσερού, γεγονός στο οποίο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, βοήθησε και η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας μπουγάτσας, από γνωστό μπουγατσατζίδικο της Έδεσσας!!!

Αντίθετα με τους ανωτέρω, ο Paltetsanakis ακόμη δεν έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο, και αφού γνώρισε καβάλα στο ποδήλατό του ολόκληρο το εθνικό, επαρχιακό και αγροτικό οδικό δίκτυο της ευρύτερης περιοχής, πήρε πλέον τα βουνά και τα .... μοναστήρια

Την ευκαιρία να κερδίσει στο οικογενειακό διπλό, απόντος του Hatzi, θέλησε να εκμεταλλευτεί ο Manuel και εμφανίσθηκε στο γήπεδο του Δροσερού, δηλώνοντας παρών και για τη μάχη της Λάρισας, προς μεγάλη ικανοποίηση του Coach CC.

Το παρόν στην προπόνηση έδωσε και ο Patetsinez, παρόλο που το προηγούμενο βράδυ στριφογύριζε σαν το αρνί και δεν κατάφερε να συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό ωρών ύπνου.





Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Manoto Kanaki
3) Angelinho
4) Kontakov
5) Nectarinho
6) Giades
7) Patetsinez
8) Stafids
9) Tsobic
10) Manuel
11) Coach CC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου