Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Τα νέα από τη 19η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2016-2017. ΓΛΥΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Ο Δ.Σ. Έδεσσας ήταν ο βασικός «αιμοδότης» του έμψυχου δυναμικού στη 19η προπόνηση της Pellalaw United, για την περίοδο 2016-2017, αφού έπειτα από πολύ καιρό και γερό … χώσιμο του Pate, εμφανίσθηκαν στο γήπεδο του Δροσερού έξι παίκτες αντί των 2-3. Από τα Γιαννιτσά ήταν οι σταθερές αξίες, που έχουν σηκώσει όλο το βάρος των υπηρεσιών. Ο Coach CC εκπόνησε ένα πρόγραμμα με εντελώς νέες ασκήσεις με στόχο την βελτίωση της εκρηκτικότητας και της τακτικής των παικτών του. Στην άσκηση με τα «τελειώματα» ο Stafids απέδειξε για μια ακόμη φορά γιατί θεωρείται ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες του πρωταθλήματος, κατεβάζοντας τα ρολά, μπλοκάροντας όλες τις μπάλες, εκτός από αυτές που έφυγαν από το μυτάκι του manoto kanaki κι αυτές που ….. έφαγαν τα σκυλιά στο διπλανό οικόπεδο. Στο οικογενειακό διπλό οι «ερυθρόλευκοι» αν και (λόγω χρώματος φανέλας) είχαν την προκλητική εύνοια της διαιτησίας δεν κατάφεραν να κερδίσουν ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας από τους «παρδαλούς», οι οποίοι με σκορερ τον Angelinho που «καθάρισε την μπουγάδα», κέρδισαν το παιχνίδι και τους …. διαιτητές!!!.


Αγωνιστικά και μη

Με τα νεύρα και την … όρεξη των παικτών του έπαιξε ο Coach CC, αφού για να τους φέρει στην προπόνηση, τους έταξε για μια ακόμη φορά γλυκάκι, το οποίο όμως δεν εμφάνισε μέχρι και τη λήξη της προπόνησης. Τελικά το κωκ, δεν έγινε … γιοκ και οι συμμετέχοντες σε μια έντονη προπόνηση άφησαν το γήπεδο του Δροσερού με γλυκιά γεύση στο στόμα.

Άφαντοι από τις προπονήσεις είναι οι πρωτεργάτες της συνένωσης, Markulic και Giades, οι οποίοι ωστόσο πριν από την προπόνηση εθεάθησαν να απολαμβάνουν μαζί την μπουγάτσα τους, σε γνωστό μπουγατσατζίδικο της Έδεσσας, όπου και συναντήθηκαν τυχαία και με τον Coach CC, τον οποίο «παραμύθιασαν» εκθειάζοντας την εξαιρετική φυσική τους κατάσταση!!!

Έτοιμος να πετύχει αρκετά γκολ είναι ο Kontakov, μετά την αγορά δύο ολοκαίνουριων ζευγαριών παπουτσιών σε διαφορετικό χρώμα για να μπορεί να επιλέγει το κατάλληλο, ανάλογα με την διάθεσή του.


Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Manoto Kanaki
3) Angelinho
4) Kontakov
5) Nectarinho
6) Pate
7) Patetsinez
8) Stafids
9) Tsobic
10) Hatzi
11) Coach CC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου