Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Τα νέα από τον 3ο επίσημο αγώνα της ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, με αντίπαλο τον Δ.Σ. Λάρισας

Την ευκαιρία να αποκτήσει προβάδισμα έναντι του βασικού ανταγωνιστή της για την μια από τις δύο προνομιούχες θέσεις του 1ου ομίλου του 33ου ΠΠΠΔΣ, έχασε η Pellalaw United, την Κυριακή, 19-2-2017 στο «βούρκο» των Αμπελοκήπων Λάρισας, κόντρα στην ομάδα του τοπικού δικηγορικού συλλόγου, καθώς οι Θεσσαλοί φάνηκε ότι γνώριζαν καλύτερα τα Μυστικά του Βάλτου. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν λίγο καλύτερα και να έχουν μια ελαφρά υπεροχή, γρήγορα όμως οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και ήταν αυτοί που έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία ν’ ανοίξουν το σκορ, όταν ο Kontakov αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα από πλάγια θέση πλάσαρε προς την κενή εστία, αλλά η μπάλα κόλλησε στη λάσπη πριν περάσει την γραμμή και πρόλαβαν να την διώξουν οι αμυντικοί. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στ’ αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το στείρο 0-0, καθώς ήταν πολύ δύσκολο να παιχθεί ποδόσφαιρο αξιώσεων στον κάκιστο και επικίνδυνο αγωνιστικό χώρο. Το β΄ ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα της Πέλλας, αφού αυτή τη φορά ο Kontakov έβαλε την κατάλληλη δύναμη και το πλασέ του οδήγησε τη μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας δίνοντας το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Η ομάδα της Λάρισας, μόλις ξεπέρασε το αρχικό μούδιασμα, έβγαλε αντίδραση και ευτύχησε να ισοφαρίσει γρήγορα με κοντινό σουτ μέσα από την περιοχή του Αντωνίου. Στη συνέχεια ο διαιτητής αρνήθηκε από ένα πέναλτι στις δύο ομάδες, σε χέρια των αμυντικών μέσα στην περιοχή, πρώτα για την ομάδα της Πέλλας, που της στέρησε το δικαίωμα να επανακτήσει το προβάδισμα κι έπειτα, σε φάση καρμπόν, για την ομάδα της Λάρισας. Κι ενώ φαινόταν ότι το παιχνίδι μάλλον θα έληγε ισόπαλο, που θα ήταν και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, οι παίκτες των Γιαννιτσών είχαν ντεζαβου, καθώς έζησαν την ίδια φάση με τον περσινό αγώνα στο κύπελο, με τους ίδιους πρωταγωνιστές αλλά αυτή τη φορά έξω από την περιοχή, με τον Μαμάκο να επιδεικνύει και πάλι τις καταδυτικές του ικανότητες και να «κερδίζει» ένα φάουλ σε πολύ καλή θέση έξω από την περιοχή. Το φάουλ το εκτέλεσαν οι γηπεδούχοι γεμίζοντας τη μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή κι ενώ ο μέχρι τότε πολύ καλός και σταθερός Stafids φαινόταν να ελέγχει τη μπάλα, προσπάθησε να την διώξει εσφαλμένα με το ένα χέρι και όχι με τα δύο, με αποτέλεσμα να γυρίσει το χέρι του και να την στείλει ν’ αναπαυθεί στην εστία του. Μετά το 2-1 που σημειώθηκε περίπου στο 80΄ δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο, καθώς όπως ήταν φυσιολογικό ήταν εμφανής η προσπάθεια των γηπεδούχων να κάνουν καθυστερήσεις με οποιοδήποτε τρόπο για να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ και το κατάφεραν παίρνοντας μια σημαντική νίκη, ανατρέποντας μάλιστα και το εις βάρος τους σκορ.

Αγωνιστικά και μη

Την ψυχή τους κατέθεσαν όλοι οι παίκτες της Πέλλας (όπως βέβαια κι αυτοί της Λάρισας) αφού σ’ έναν πολύ δύσκολο κι επικίνδυνο αγωνιστικό χώρο, έδωσαν ομηρικές μάχες μέσα στην λάσπη κι αν κάποιος δεν είναι μυημένος στο ποδοσφαιρικό δικηγορικό πρωτάθλημα, πολύ δύσκολα θα μπορούσε να πιστέψει ότι οι 22 παίκτες που πάλευαν μέσα στο βούρκο ήταν δικηγόροι και όχι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Μια ξαφνική «θηλυκή» γαστρεντερίτιδα ανάγκασε τον Markulic να μείνει την Κυριακή με την τσάντα και τα παπούτσια στο χέρι…. και να μην καταφέρει να δώσει το παρόν στη ναυμαχία της Λάρισας.

Απών ήταν βέβαια και ο Giovanni Silva de Economista, ο οποίος την ώρα που οι συμπαίκτες του πάλευαν μέσα στη λάσπη, αυτός προσπαθούσε να διαβάσει το «Πιστεύω» και ν’ αποταχθεί τον Σατανά, για χάρη του μικρού πνευματικού παιδιού του.




Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Giades
3) Angelinho
4) Kontakov
5) Ignasievic (δεν αγωνίσθηκε)
6) Zisic
7) Manuel
8) Pate
9) Patetsinez
10) Stafids
11) Tool
12) Sailor (δεν αγωνίσθηκε)
13) Paltetsanakis
14) Hatzi
15) Coach CC
16) Kostiga (δεν αγωνίσθηκε)
17) Tanalias (δεν αγωνίσθηκε)



1 σχόλιο: