Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Τα νέα από την 35η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολι, για την περίοδο 2015-2016

Δεν είναι για πολλά πολλά οι παίκτες του Δικαιόπολι, αφού μετά τον φιλικό αγώνα κόντρα στον Φίλιππο Πενταπλατάνου, που διεξήχθη την Τετάρτη, βγήκαν νοκ άουτ κι άλλοι παίκτες, με αποτέλεσμα η κατάσταση να θυμίζει πραγματικό νοσοκομείο. Έτσι στην 35η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας, για την περίοδο 2015-16, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Πενταπλατάνου, την Παρασκευή, 4-3-2016, προπονήθηκαν μόνο όσοι δεν αγωνίσθηκαν ή αγωνίσθηκαν … λίγο. Το πρόγραμμα της προπόνησης για τους λίγους εκλεκτούς περιλάμβανε τρέξιμο-ζέσταμα, κορόιδο, ασκήσεις τεχνικής, ταχύτητες και οικογενειακό διπλό, στο οποίο ο προπονητής-διαιτητής-παίκτης αποφάσισε ότι η ομάδα του έπρεπε να κερδίσει πάση θυσία το παιχνίδι, καταστρατηγώντας κάθε έννοια δικαίου, αλλά και …. μαθηματικών!!! Τρία πέναλτι, προσθαφαιρέσεις περίεργες στο σκορ κλπ συνέθεσαν την εικόνα του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα μέχρι και ο πρωτοεμφανιζόμενος Mikelangelo να πει στο τέλος: «Μπαμπά αυτοί είναι πολύ απατηώνες!!!».

Αγωνιστικά και μη

Μεγάλο ταλεντάκι φαίνεται ότι είναι πρωτοεμφανιζόμενος Mikelangelo και παρά το νεαρό της ηλικίας του, έδειξε ότι σε 20 χρόνια θα παίξει μεγάλη μπάλα με την ομάδα του Δ.Σ. Γιαννιτσών. Μάλιστα ο Sailor που εκτελούσε ατομικό πρόγραμμα, ανέλαβε να τον μυήσει στα μυστικά της μπάλας και όχι μόνο…

Το έκαναν κι αυτό τα «βαριά χαρτιά» της ομάδας και πραγματοποίησαν γεύμα σύσφιξης, όχι μετά την προπόνηση που είναι το σύνηθες, αλλά πριν από αυτήν, με αποτέλεσμα η μυρωδιά από τη σκορδαλιά του μπακαλιάρου να πλημμυρήσει τον καθαρό αέρα του γηπέδου του Πενταπλατάνου.



Παρόντες στην προπόνηση ήταν:

1. Angelinho
2. Sailor (ατομικό πρόγραμμα, coach K4)
3. Paltetsanakis
4. Hatzi
5. Coach CC
6. Zidanis
7. Danis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου