Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Τα νέα από τον 6ο επίσημο αγώνα του Δικαιόπολι, για την περίοδο 2015-2016, με αντίπαλο την ομάδα του Δ.Σ. Κέρκυρας

Την ευκαιρία να γνωρίσουν τους συναδέλφους από την Κέρκυρα, που απαρτίζουν την ποδοσφαιρική ομάδα του ομώνυμου Δικηγορικού Συλλόγου, είχαν τα μέλη του Δικαιόπολι, στο pregame show της 5ης αγωνιστικής του 32ου ΠΠΠΔΣ, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11-3-2016 σε γνωστό restaurant της πόλης των Γιαννιτσών. Οι Γιαννιτσώτες παίκτες όμως δεν φάνηκαν το ίδιο φιλόξενοι και την επόμενη ημέρα στο γήπεδο του Πενταπλατάνου και πετυχαίνοντας πέντε γκολ, πραγματοποίησαν ίσως την πιο ευρεία σε σκορ νίκη σε επίσημο παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να κάνουν στο γήπεδο ακριβώς τ’ αντίθετα από αυτά που τους ζήτησε ο προπονητής τους στ’ αποδυτήρια και τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να αιφνιδιάσουν τους Γιαννιτσώτες. Παραλίγο μάλιστα να το καταφέρουν στο 10΄ όταν ο Stojan άπλωσε το πελώριο κορμί του και απέκρουσε πολύ δύσκολα σουτ - κεραυνό του Κερκυραίου επιθετικού έξω από την περιοχή, που κατευθυνόταν στην αριστερή γωνία της εστίας του. Η κακή απόδοση των Γιαννιτσωτών κράτησε περίπου 15΄, μέχρι που άνοιξαν το σκορ μ’ ένα πολύ όμορφο γκολ του εξαιρετικά φορμαρισμένου Karatzoti ή Karagoal ή Kill Nick. Πολύ γρήγορα έγινε το 2-0 με εξίσου όμορφο γκολ με κεφαλιά του Giades, έπειτα από σέντρα διαβήτη του Tsobic και το ημίχρονο έκλεισε με 3-0 με πέναλτι που εκτέλεσε ο Angelinho και κέρδισε ο Karatzoti. Μετά το 3-0 του α΄ ημιχρόνου, η επανάληψη απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα με τον Karatzoti να πετυχαίνει άλλα δύο ωραία γκολ, φτάνοντας τα πέντε στο φετινό πρωτάθλημα.

Αγωνιστικά και μη

Αυτή τη φορά ο Coach CC δεν έκανε το ίδιο λάθος, όπως στον αγώνα με τη Βέροια κι εξήγησε από την αρχή στον Karatzoti ότι είναι πολύ μεγάλος παίκτης και ότι μπορεί να βάλει τουλάχιστον τρία γκολ.

Άσχημα ξεκίνησαν το παιχνίδι σχεδόν όλοι οι παίκτες των Γιαννιτσών, με εξαίρεση τον Stojan, το αγαπημένο παιδί του Coach CC (δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι εκτός από τα μέλη της οικογενείας του, ο Stojan είναι ο μοναδικός τον οποίο έχει φιλήσει ο 51χρονος κόουτς). Ο πανύψηλος πορτιέρο μπήκε ζεστός στο παιχνίδι, χάρη στο πολύ καλό ζέσταμα που κάνει πριν από τον αγώνα κατά τη διάρκεια του οποίου κουράζεται πολύ περισσότερο από όσο στις προπονήσεις της ομάδας.

Εμφάνιση έκπληξη από τον Mitosevic, ο οποίος, αφού πριν τον αγώνα έκανε μασάζ αναζωογόνησης σε όσους παίκτες το είχαν ανάγκη, πήρε έπειτα από πολλά χρόνια κι ένα 20λεπτο συμμετοχής σε επίσημο αγώνα, αποδεικνύοντας ότι έστω και για λίγα λεπτά μπορεί να προσφέρει πολύτιμη βοήθεια στην ομάδα. Παραλίγο μάλιστα να σκοράρει κιόλας σε μια επέλαση που θύμισε το γκολ που πέτυχε στην μεγάλη νίκη επί του Αρμενόπουλου την περίοδο 2001-2002.

Υπερπλήρης ο Άρειος Πάγκος της ομάδας, με αθλητές και μη και την «Κλίκα των Προέδρων» σε πλήρη σύνθεση.

Γεμάτη ήταν και η σουίτα του γηπέδου από θεατές που προτίμησαν να πληρώσουν κάτι παραπάνω, αλλά να έχουν την ζεστασιά του κλειστού χώρου.

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις ολόκληρες κρέπες έφαγε ο Giades στο δείπνο φιλοξενίας, αφού οι Κερκυραίοι συνάδελφοι και ο … Kostiga αποχώρησαν πριν σερβιριστεί το γλυκό, το οποίο η αλήθεια είναι ότι άργησε αδικαιολόγητα.



Παρόντες ήταν

1. Enwsitis
2. Babinho (αγωνίσθηκε στο β΄ ημίχρονο)
3. Giades
4. Zahovic (δεν αγωνίσθηκε)
5. Karatzoti
6. Maurinho (δεν αγωνίσθηκε)
7. Kamara (δεν αγωνίσθηκε)
8. Angelinho
9. Kostiga
10. Tanalias (δεν αγωνίσθηκε)
11. Kill Bill (αγωνίσθηκε στο β΄ ημίχρονο)
12. Mitosevic (αγωνίσθηκε στο β΄ ημίχρονο)
13. Christiano (δεν αγωνίσθηκε)
14. El Presidente (δεν αγωνίσθηκε)
15. Tsobic
16. Anadam (δεν αγωνίσθηκε)
17. Manuel
18. Paskuale
19. Sailor (δεν αγωνίσθηκε)
20. Paltetsanakis
21. Hatzi
22. Stojan
23. Coach CC



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου