Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Τα νέα από την 36η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολι, για την περίοδο 2015-2016

Δεν πίστευε στα μάτια του ο Coach CC βλέποντας το γήπεδο του Πενταπλατάνου να πλημμυρίζει από κόσμο στην 36η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολι, για την περίοδο 2015-16. Η κοσμοσυρροή επέδρασε θετικά και στη διάθεση όλων, αφού ο μεν Coach CC, εκπόνησε πρόγραμμα, που τα περιλάμβανε όλα και "τέντωσε" κανονικά τους παίκτες του, οι δε αθλητές έδειξαν ιδιαίτερο ζήλο στην εκτέλεση των ασκήσεων. Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιλάμβανε κορόιδο, τρέξιμο, στίβο μάχης ασκήσεις τακτικής, τελειώματα και οικογενειακό διπλό.

Αγωνιστικά και μη

Εντυπωσίασε με την εμφάνιση του στην πρώτη (και τελευταία ;;;) προπόνηση που συμμετείχε ο Paskuale, με το highlight του να είναι τα 197 «ποδαράκια» που έκανε, πριν από την έναρξη του προγράμματος!!!

Ιδιαίτερη απήχηση στον κόσμο φαίνεται να έχει ο νεοαποκτηθείς Papakarmelo, αφού τις τελευταίες ημέρες έχουν σπάσει τα τηλέφωνα στα γραφεία της ομάδας, από φιλάθλους που ζητούν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας, ενώ η διοίκηση προσανατολίζεται να ξεκινήσει πωλήσεις της φανέλας του από την boutique της ομάδας, προκειμένου να κάνει απόσβεση μέρους των χρημάτων που απαιτήθηκαν για την απόκτησή του.

Την υπόσχεση που έδωσε στη γυναίκα του ότι δεν θα λερωθεί τήρησε στο έπακρο ο Stojan και κατάφερε, τερματοφύλακας ων, να μην πέσει ούτε μία φορά στο έδαφος. Μάλιστα για να μην παρασυρθεί ζήτησε από τον Coach CC να τον κρεμάσει από τα δίχτυα της εστίας!!!




Παρόντες στην προπόνηση ήταν:

1. Enwsitis
2. Babinho
3. Giades
4. Maurinho
5. Angelinho
6. Kostiga
7. Kill Bill (ατομικό πρόγραμμα)
8. Papakarmelo
9. Manuel
10. Paskuale
11. Stojan
12. Hatzi
13. Coach CC
14. Zidanis



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου