Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Τα νέα από τον 3ο φιλικό αγώνα του Δικαιόπολι, για την περίοδο 2015-2016, με αντίπαλο τον Φίλιππο Πενταπλατάνου

Με σοβαρά προβλήματα στον καταρτισμό της ενδεκάδας πραγματοποιήθηκε ο τρίτος φιλικός αγώνας του Δικαιόπολι για την περίοδο 2015-2016, με αντίπαλο τον Φίλιππο Πενταπλατάνου, την Τετάρτη, 2-3-2016, δεδομένου ότι αρκετοί βασικοί παίκτες είχαν δικαιολογημένα κωλύματα ή αντιμετώπιζαν πρόβλημα τραυματισμού. Για τον λόγο αυτό ο Coach CC αναγκάστηκε να κάνει πάλι αλχημείες για να βρει ένα ιδανικό σχήμα, το οποίο όμως φαινόταν ότι δεν είχε ομοιογένεια και δεν μπορούσε να δημιουργήσει παιχνίδι παρά μόνο να αμύνεται. Τελικά έστω και με σύνθεση ανάγκης, φαινόταν ότι θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Giades, ο οποίος έχοντας την εμπειρία από την Α΄ κατηγορία φέτος, χτύπησε σαν τη κόμπρα πετυχαίνοντας δύο όμορφα γκολ με ισάριθμες λόμπες στο 1ο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν ένα και τον Δικαιόπολι να πηγαίνει στην ανάπαυλα προηγούμενος με σκορ 1-2. Στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι από τα πρώτα λεπτά έβγαλαν εκτός μάχης τον Giades στέλνοντάς τον, πρόωρα, για ντους και κάνοντας τον Δικαιόπολι πιο ακίνδυνο επιθετικά, πίεσαν περισσότερο πετυχαίνοντας δύο γκολ, παίρνοντας τελικά τη νίκη με 3-2. Πολλά συμπεράσματα όσον αφορά την ετοιμότητα της ομάδας δεν μπορούν να βγουν για τον Coach CC , αφού οι μισοί από αυτούς που αγωνίσθηκαν δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα, εντούτοις για όσους αγωνίσθηκαν ήταν μια καλή ευκαιρία να κρατήσουν τον αγωνιστικό ρυθμό, που κινδυνεύει να χαθεί από την αγωνιστική απραξία των δύο εβδομάδων.

Αγωνιστικά και μη

Βλέποντας την ομάδα του να χάνει στο 1ο ημίχρονο ο Mimis προσέγγισε έξυπνα τον διαιτητή της αναμέτρησης προκειμένου να αποσπάσει την εύνοιά του, υπολόγιζε όμως χωρίς τον ξενοδόχο, καθώς ο Coach CC, έβαλε τον διαιτητή στη θέση του τερματοφύλακα!!!

Και πάλι όμως βρήκε τρόπο ο Mimis να πάρει τη νίκη, δίνοντας εντολή εξουδετέρωσης του σκορερ του Δικαιόπολι.

Θετική κρίνεται η πρώτη εμφάνιση του Papakarmelo, ο οποίος ήταν εμφανώς τρακαρισμένος, λόγω της πρώτης φοράς, αλλά και λόγω του άγχους που του προξένησαν οι απαιτήσεις των ένθερμων προσωπικών υποστηρικτών του, οι οποίοι δεν σταμάτησαν λεπτό να τον επευφημούν, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του και ζητώντας του να σκοράρει («Papakarmelo οεο Papakarmelo οεο Papakarmelo…» και «Άσε τη "σπυριάρα" και βάλε μια γκολάρα….»).

Στα Highlight του αγώνα εκτός από τα γκολ και η μαγική ενέργεια του Zidani, ο οποίος παίζοντας ως φορ με πλάτη στην εστία, γύρισε καταπληκτικά και με αριστερό βολέ, έστειλε την μπάλα να «γλείψει» το δοκάρι..αναγκάζοντας τον Kostiga να λέει τα καλύτερα λόγια για τον αντικαταστάτη του στην επίθεση.






Παρόντες ήταν:

1. Enwsitic
2. Babinho
3. Kill Bill (ως θεατής)
4. Tsobic
5. Kostiga
6. Anadam
7. Sailor (ως παρατηρητής πάγκου και ως διαιτητής)
8. Paltetsanakis (ως θεατής και φωτογράφος)
9. Hatzi (ως διαιτητής και ως τερματοφύλακας)
10. Maurinho
11. Papakarmelo
12. Giades
13. Stojan (ως babysitter)
14. Coach CC


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου