Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Τα νέα από τον 7ο επίσημο αγώνα του Δικαιόπολι, για την περίοδο 2015-2016, με αντίπαλο την ομάδα του Δ.Σ. Τρικάλων

Βαριά ήττα γνώρισε η ποδοσφαιρική ομάδα του Δ.Σ. Γιαννιτσών από την αντίστοιχη του Δ.Σ. Τρικάλων, στον αναβληθέντα αγώνα της 4ης αγωνιστικής του 32ου ΠΠΠΔΣ, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26-3-2016 στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων. Βέβαια το αποτέλεσμα ίσως να μην μπορούσε να είναι καλύτερο, αφού το διήμερο που προηγήθηκε οι Giades και Hatzi έδωσαν σκληρό αγώνα, για να μπορέσουν να συγκεντρωθούν οι ένδεκα παίκτες και να συμπληρωθεί ομάδα.
Στα του αγώνα τώρα οι Γιαννιτσώτες, τηρώντας την παράδοση, μπήκαν για ένα ακόμη παιχνίδι νωθροί στην αρχή και το πλήρωσαν, αφού αφενός μεν η ποιότητα των αντιπάλων δεν ήταν ίδια με αυτή της Κέρκυρας, αφετέρου δε ο Stojan, αυτή τη φορά δεν ήταν σε καλή μέρα κι έτσι μέχρι το 30΄ το σκορ είχε γίνει 3-0. Το χορό των γκολ άνοιξε ο Πράττας με ωραία ατομική ενέργεια και αριστοτεχνικό ψηλοκρεμαστό σουτ από το ύψος περίπου της γωνίας της μεγάλης περιοχής και ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, αλλά και τα δικά του, έπειτα από «δώρο» που του έκανε ο Stojan όταν σε μια εύκολη φαινομενικά φάση γι’ αυτόν, του γλίστρησε η μπάλα προς τον Τρικαλινό επιθετικό (ο οποίος παρά τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για offside, έφυγε από κανονική θέση), που την έσπρωξε απλώς τα δίχτυα. Το 3-0 έγινε έπειτα από ωραία κάθετη πάσα (από τις πολλές που έγιναν) στον Κεραμίδα (νομίζω), που πλάσαρε όμορφα τον Stojan και με το σκορ αυτό έκλεισε το ημίχρονο, αφού ο ιπτάμενος Gigi απογειώθηκε και είπε όχι σε φάουλ του Giades έξω από την περιοχή, μην επιτρέποντας στους φιλοξενούμενους να μπουν και πάλι στο παιχνίδι. Στην επανάληψη η σεμνή τελετή έλαβε τέλος νωρίς, καθώς στο 50΄ ο Stojan έκανε νέο «δώρο» στους γηπεδούχους δίνοντας πάσα στον Μπαμπούρη, ο οποίος αφού τον πέρασε, πλάσαρε εύκολα στην κενή εστία και δεν επανέλαβε το highlight του 1ου ημιχρόνου όταν πέρασε τους αμυντικούς, τον τερματοφύλακα και την …. εστία και βγήκε με τη μπάλα έξω!!! Το 4-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού και τα Τρίκαλα, μετά το διπλό στον Βόλο, πήραν ακόμη μια σημαντική νίκη για την πρόκριση στα τελικά της Χαλκίδας.

Αγωνιστικά και μη

Χωρίς πέντε ποδοσφαιριστές από αυτούς που αγωνίσθηκαν με την Κέρκυρα και χωρίς τον Coach CC ταξίδεψε στα Τρίκαλα ο Δικαιόπολις, με τον Giades και τον Hatzi ν’ «αδειάζουν» ψυχολογικά μέχρι να καταφέρουν να συγκεντρώσουν ένδεκα παίκτες!!!

Ένα επίπεδο πιο πάνω, σε σχέση με πέρσι, εμφανίσθηκε η ομάδα των Τρικάλων, αφού η προσθήκη του Μπαμπούρη, της έδωσε μεγαλύτερη ποιότητα στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Την χειρότερη εμφάνισή του με τη φανέλα του Δικαιόπολι έκανε ο Stojan, αφού αυτή τη φορά δεν είχε τον Coach CC να του πει ωραία λόγια πριν από τον αγώνα και να τον ανεβάσει, ενώ και μετά το τέλος του παιχνιδιού το μόνο φιλί που θα μπορούσε να πάρει από τον πάγκο της ομάδας ήταν αυτό του Ιούδα!!! Παρόλα αυτά για ν' αποδείξει ότι παραμένει μεγάλος τερματοφύλακας έβγαλε δύο τετ α τετ, "ψαρεύοντας" τον αντίπαλο.

Το κενό του Coach CC στον πάγκο προσπάθησε να καλύψει ο Sailor, αλλά οι (συμ)παίκτες του δεν τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο.

Με μισή καρδιά πήγε στα Τρίκαλα ο Paskuale, ο οποίος φέτος κατάλαβε πόσο σοφή είναι η ρήση «μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην λες» και έχει μετανοιώσει όταν στην αρχή της χρονιάς δήλωνε ότι θα βοηθάει όταν η ομάδα δεν συμπληρώνει….

Πληρώθηκε αδρά για να έρθει να παίξει ο Kostiga, παρά το γεγονός ότι όλη την εβδομάδα δήλωνε τραυματίας.

Εκτός από τα μετρητά που πήρε ο Kostiga, έβγαλε καλό μεροκάματο και από τα φρούτα που πούλησε το πρωί της Κυριακής έξω από την εκκλησία.

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Δικαιόπολι έκανε ο Zidanis, ο οποίος αν και στο 15λεπτο που αγωνίσθηκε δεν πρόλαβε ν’ ακουμπήσει τη μπάλα, εντούτοις με τις κινήσεις του που έκανε μέσα στο γήπεδο τραβούσε πάνω του 4-5 παίκτες των αντιπάλων, ανοίγοντας διαδρόμους για τους συμπαίκτες του.

Την πρώτη του εμφάνιση στον αγωνιστικό χώρο για φέτος έκανε και ο Kamara, που, λόγω του τραυματισμού του Kostiga, μπήκε στο γήπεδο χωρίς να το περιμένει, με περιβολή «πάω στο μπαξέ να μαζέψω χόρτα». Παραλίγο όμως να χρισθεί σκόρερ με εκτέλεση φάουλ από πολύ καλή θέση, πάνω στη γραμμή της μεγάλης περιοχής.

Με δίδυμους «πύργους», Sofo και Stojan, φαίνεται ότι θα κατέβει στην Πάτρα ο Δικαιόπολις για τα τελικά του 9ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Δικηγορικών Συλλόγων, αφού στο περιθώριο του αγώνα Τρίκαλα-ΠΑΟΚ κλείστηκε συμφωνία με τον θηριώδη σέντερ.



Πολύ καλή, όπως και πέρσι, η φιλοξενία της ομάδας των Τρικάλων, με το καλό γήπεδο, τα φρούτα, τις κρεμούλες, το 3ο ημίχρονο και τον αγώνα μπάσκετ της Α1

Παρόντες ήταν

1. Enwsitis
2. Babinho
3. Giades
4. Karatzoti
5. Kamara
6. Kostiga
7. Tsobic
8. Anadam
9. Paskuale
10. Sailor (δεν αγωνίσθηκε)
11. Paltetsanakis (δεν αγωνίσθηκε)
12. Hatzi
13. Stojan
14. Zidanis




3 σχόλια:

  1. Ο Kostiga το ξέρει ότι τα χρήματα που πήρε ήταν η αποζημίωση απόλυσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φοβερή η ενέργεια του Zidani την στιγμή που πήρε την μπάλα και την έστησε για να εκτελέσει το φάουλ ο Καμαρά. Δεν θα μπορούσε κάποιος να το κάνει καλύτερα, φήμες που τον θέλουν να κλείνει τα μάτια την ώρα που τοποθετεί την μπάλα κρίνονται αναληθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά τη θέαση του βίντεο του αγώνα, παύει να υφίσταται κάθε υποψία για παράβαση offside στο 2ο γκολ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή