Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

....ήρθε η λύτρωσις

Πιο δύσκολα και σαφώς πιο αγχωτικά από ό,τι δείχνει το τελικό 50-41, οι Pell.A. Lawyers κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Κεραυνού και να πάρουν μία θέση στα ημιτελικά του 10ου Αντικαπνιστικού Τουρνουά «ΕΘΙΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ». Κόντρα στα πιτσιρίκια του Κεραυνού, καθώς όλη η ομάδα τους αποτελείται από παίκτες κάτω των 18 (κάποιοι από τους οποίους είναι αρκετά ελπιδοφόροι), οι γερόλυκοι Pell.A. Lawyers, «τα χρειάστηκαν» κι αν ο Coach K δεν έβλεπε το όνειρο της άμυνας ζώνης και ο Paskuale δεν επεδείκνυε στο τελευταίο δεκάλεπτο καθαρό μυαλό και αποτελεσματικότητα, ίσως η Τρίτη και 13 να αποτελούσε γρουσούζικη ημέρα για την ομάδα των Δικηγόρων, οι οποίοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά με σκορ 20-10 στο α΄ δεκάλεπτο, αλλά στη συνέχεια υπέστησαν καθίζηση, με τους νεαρούς παίκτες του Κεραυνού, χάρη στην πιεστική άμυνά τους σε όλο το γήπεδο, να ροκανίζουν σιγά σιγά τη διαφορά και να περνάνε και μπροστά. Τότε ήταν που ο Coach K έκανε την κίνηση ματ, αποφάσισε να μπερδέψει τους αντιπάλους, άλλαξε την άμυνα από man to man σε ζώνη, την οποία οι παίκτες του παραδόξως την έπαιξαν σωστά και πήραν τη νίκη-πρόκριση.

Αυτή ήταν η έκφραση στα πρόσωπα των παικτών του, όταν ο Coach K τους είπε ότι θα παίξουν άμυνα ζώνης.

Κι αυτή όταν τελείωσε το παιχνίδι και ο Coach K δικαιώθηκε για την επιλογή του.

Έντονα συναισθήματα πόνου, χαράς και στεναχώριας δοκίμασε ο Giades όταν δέχτηκε ένα δυνατό μαρκάρισμα και βρέθηκε στο παρκέ, με κάκωση στον ώμο κι αμέσως όλοι οι συμπαίκτες του έτρεξαν από πάνω του και του είπαν με μια φωνή ότι αν δεν μπορεί να συνεχίσει, να βγει έξω για να εκτελέσει άλλος τις βολές που κέρδισε!!! Μετά τον άγωνα έπνιξε την απογοήτευσή του στα ψωμόγυρα...

Παρόντες ήταν οι: Enwsitic, Giourov, Giades, Laznik, Giovanni Silva de Economista, Manuel, Paskual, Stojan, Sailor, Charamis, Hatzi και Koutroulica.
Nectarinho, Pate, Manoto Kanaki και Taou, ήταν αυτοί που ενίσχυσαν την ομάδα ψυχολογικά με την παρουσία τους στην κερκίδα.

Ο επόμενος αγώνας, με στόχο τη νίκη - πρόκριση στoν τελικό, είναι σήμερα, 14-6-2017 στις 7:00μμ, με αντίπαλο την ομάδα των BBAL Junkies, με την οποία οι Paskual και Stojan αγωνίστηκαν κατά το παρελθόν και κατέκτησαν την κούπα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου