Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Και παλι Nemesis...Κούπα του χρόνου

Δεν τα κατάφεραν τελικά οι Pell.A. Lawyers να κατακτήσουν το επετειακό 10ο Αντικαπνιστικό Τουρνουά «ΕΘΙΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ», ξεπερνώντας το άγχος του πρωτάρη, αφού κατέρρευσαν κάτω από την πίεση του «πρώτη φορά κούπα». Σε αντίθεση με όλα τα προηγούμενα παιχνίδια τους στο τουρνουά, οι παίκτες της ομάδας των Δικηγόρων, στον τελικό μπήκαν στο γήπεδο νωθροί, χωρίς ενέργεια και αυτοπεποίθηση, με αποτέλεσμα η έμπειρη και «μπασκετική» ομάδα των Nemesis, να πάρει από την αρχή κεφάλι στο σκορ και να καταφέρει να το διατηρήσει μέχρι το τέλος, με τον Βεκόπουλο να πετυχαίνει ίσως το πιο κρίσιμο τρίποντο του τελικού 1,20 min. πριν από τη λήξη, στέλνοντας τη διαφορά από τους τέσσερις πόντους στους επτά, κόβοντας τα πόδια των Pell.A. Lawyers, που την στιγμή εκείνη φαίνονταν ότι θα κάνουν την ανατροπή και θα πάρουν το παιχνίδι.

Έψαχνε έψαχνε μέσα στο καπέλο του ο Coach K, αλλά λαγό δεν έβρισκε, ενώ δεν του βγήκε και το ρίσκο με την άμυνα ζώνης, αφού η εμπειρία που διαθέτουν οι περισσότεροι παίκτες των Nemesis ήταν αρκετή για να την ξεκλειδώσει…

Μπορεί ο τελικός να χάθηκε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στη μάχη της εξέδρας οι φίλοι των Pell.A. Lawyers επικράτησαν κατά κράτος.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το βραβείο «Ήθους» πήγε στην ομάδα των Δικηγόρων, χάρη στη στωικότητα που επέδειξαν οι παίκτες τους, βλέποντας τους διαιτητές να καταλογίζουν μόνο το 1/3 από τα φάουλ που υπέπεσαν οι παίκτες των Nemesis στην προσπάθειά τους να ισορροπήσουν την υπεροπλία των Δικηγόρων μέσα στη ρακέτα, αλλά και τον μη καταλογισμό της παράβασης των βημάτων στην οποία υπέπεσε ο Βεκόπουλος πριν πετύχει το πιο σημαντικό καλάθι του τελικού.

Τον τίτλο του mvp κέρδισε ο Paskuale, χάρη στα καταπληκτικά παιχνίδια που έκανε σε όλο το τουρνουά, αποδεικνυόμενου για μια ακόμη φορά ότι η ομάδα που του ταιριάζει περισσότερο είναι αυτή της γενέτειράς του και όχι αυτή της Θεσσαλονίκης.

Την τρίτη θέση στο διαγωνισμό τρίποντων κατάκτησε ο Manuel, ο οποίος ίσα που προλαβαίνει να κλείσει εισιτήρια για τα Χανιά, ώστε να έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει μια καλύτερη θέση στον αντίστοιχο διαγωνισμό του 10ου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας και Κύπρου.

Εκτός από το άγχος σημαντικό ρόλο στο νωθρό ξεκίνημα της ομάδας έπαιξε και η υπερβολική κατανάλωση κρέατος και μπυροϊνης στην οποία επιδόθηκε την προηγούμενη μέρα η πλειοψηφία των παικτών των δικηγόρων.

Βέβαια και μετά τον τελικό στην γιορτή κατάκτησης της δεύτερης θέσης, «Στα όρθια» η κατανάλωση κρέατος δεν ήταν μικρή και οι Γιαννιτσώτες παίκτες επιβεβαίωσαν για μια ακόμη φορά το προσωνύμιο «ταχυδακτυλουργοί»!!!

Παρών στην γιορτή και ο καφέ Τάκης χωρίς όμως την ομάδα του και τον αγαπημένο του παίκτη, Markulic.





Παρόντες σε γήπεδο και εξέδρα ήταν:


1) Enwsitic
2) Giades
3) Giourov D
4) Giourov F
5) Zahovic
6) Laznik
7) Manoto Kanaki
8) Kontakov
9) Markoulic
10) Ignasievic
11) Giovanni Silva de Economista
12) Ze Elias
13) El Presidente
14) Nectarinho
15) Manuel
16) Paskuale
17) Pate
18) Patetsinez
19) Stojan
20) Sailor
21) Charamis
22) Hatzi
23) Kutrulica
24) Tanalias
25) Coach CC
26) Coach Κ



Ευχαριστουμε το edessanews για μέρος του φωτογραφικού υλικού.

4 σχόλια:

  1. Λαθος Τακη εβαλες Μιχαλη στη φωτογραφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάρκο σε άλλον Τάκη τρως και πίνεις, σε άλλον πας και το δίνεις (το ταλέντο..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλή προσπάθεια και πολύ ωραία εμπειρία..του χρόνου στα Γιαννιτσά με το 1ο Αντικαπνιστικό Τουρνουά- Εθίσου στον Αθλητισμό γιατί μας φάγαν τα χιλιόμετρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή