Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Δίδαξαν .... πετοσφαίριση

Με εμφατική εμφάνιση και εύκολη νίκη απέναντι στους Teachersonics οι Pell.A. Lawyers κλείδωσαν το Σάββατο, 3-6-2017, τη συμμετοχή τους στην προημιτελική φάση του 10ου Αντικαπνιστικού Τουρνουά «ΕΘΙΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ». Με τον αγώνα να διεξάγεται σε δύσκολη ημέρα (αρχή του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος) οι δύο ομάδες παρουσιάσθηκαν στο ΔΑΚ Έδεσσας με αρκετές ελλείψεις, αλλά οι παίκτες των Pell.A. Lawyers έχοντας ντοπαριστεί με kafe vagelis και όχι takis, όπως θα περίμεναν αρκετοί βλέποντας στο γήπεδο τον αρχιπελάτη και άσο της μπασκετικής ομάδας του γνωστού καφέ της Έδεσσας, εξασφάλισαν το εισιτήριο για τους οκτώ, επικρατώντας των αντιπάλων τους με σκορ 51-32.

Αγωνιστικά και μη

Το καλάθι του τουρνουά που μπορεί να τον στείλει από τώρα στα Χανιά, πέτυχε ο Magic John (de Economista), σε χρόνο μόλις 1΄΄ με buzzer beater shot, εν είδη ανάποδης πάσας πασέρ στο βόλεϊ, επιδεικνύοντας τις ικανότητες του στην …. πετοσφαίριση. Μάλιστα για ν' αποδείξει ότι δεν ήταν τυχαίο το δοκίμασε και πάλι με επιτυχία μετά τη λήξη του παιχνιδιού..

Τρεις καφέδες ήπιε ο Giades, για να μπορέσει ν’ ανοίξει το μάτι του, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε!!!

Όπως δεν κατάφερε να δώσει το παρών στο γήπεδο και ο Laznik, αφού όλη την ημέρα ψηνόταν στον πυρετό και ο γιατρός του συνέστησε να προφυλαχθεί για τα δύσκολα παιχνίδια της συνέχειας. …

Nectarinho, Pate και Markulic ήταν αυτοί που ενίσχυσαν την ομάδα ψυχολογικά με την παρουσία τους στον πάγκο και την κερκίδα.

Παρόντες ήταν οι: Enwsitic, Giourov, Giades, Giovanni Silva de Economista, Manuel, Patetsinez, Stojan, Charamis, Kutrulica και Kotleba.

Ο επόμενος αγώνας είναι την Κυριακή, 11-6-2017 με αντίπαλο την ομάδα των Nemesis, με τις δύο ομάδες να έχουν ως στόχο τη νίκη, που θα τους φέρει έναν πιο εύκολο αντίπαλο στα προημιτελικά.

3 σχόλια: