Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Σηκωσε το τιμημενο ! Δεν μπορω Δεν μπορω να περιμενω

Έπειτα από έναν ημιτελικό που έσπασαν καρδιές, είχε απίστευτη εξέλιξη και κρίθηκε 2,7 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος, οι Pell.A. Lawyers κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και ταυτόχρονα την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής του 10ου Αντικαπνιστικού Τουρνουά «ΕΘΙΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ». Απέναντι σε μια ομάδα που είχε στη σύνθεσή της δύο εξαιρετικά ποιοτικούς παίκτες οι δικηγόροι κατάφεραν να ξεκινήσουν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πάρα πολύ καλά και με υποδειγματική άμυνα έφτασαν να προηγούνται με 15 πόντους διαφορά (30-45). Οι αντίπαλοί τους, όμως, οι BBAL Junkies, με μπροστάρη τον Πέτκου, αλλά και την ανοχή που έδειξαν οι διαιτητές μη καταλογίζοντας πολλά και ξεκάθαρα φάουλ σε βάρος τους, έκαναν ένα σερί 18-2, παίρνοντας όχι μόνο το προβάδισμα στο σκορ, αλλά κυρίως το ψυχολογικό προβάδισμα, για τη νίκη, φτάνοντας μάλιστα τη διαφορά και στους πέντε πόντους υπέρ τους. Δεν υπολόγισαν όμως καλά το εξαιρετικό για μια ακόμη φορά κοουτσάρισμα του Coach K, αλλά και την ψυχή που βγάζουν σ’ αυτή τη σειρά των αγώνων, οι Pell.A. Lawyers κι ενώ το σκορ 14 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος ήταν στο 61-60 ο Paskuale με πεταχτάρι αλα Πρίντεζη στα 2,7 δευτερόλεπτα έκανε το 61-62 κι έδωσε τη νίκη στην ομάδα των Δικηγόρων στέλνοντάς τους στον μεγάλο τελικό να διεκδικήσουν την κούπα!!!

Παρόντες ήταν οι: Enwsitic, Giourov D., Giades, Laznik, Giovanni Silva de Economista, Manuel, Paskuale, Stojan, Sailor, Charamis, Hatzi και Koutroulica.
Nectarinho, Pate, Manoto Kanaki, Giourov F., Lou και Markulic, ήταν αυτοί που ενίσχυσαν την ομάδα ψυχολογικά με την παρουσία τους στην κερκίδα.

Αντίπαλος στον τελικό η Nemesis σε μια άτυπη ρεβάνς του πρώτου αγώνα που έγινε στη φάση των ομίλων. Ο τελικός θα γίνει την Κυριακή 18-6-2017 στις 7:30μμ στο ΔΑΚ Έδεσσας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου