Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Μετά από τη Nemesis...

Παρά το πλήθος των ευχών για καλή επιτυχία, από τους συμπαίκτες τους, που θ’ απουσίαζαν από τον αγώνα, δεν κατάφεραν τελικά οι Pell.A. Lawyers να πάρουν την τέταρτη νίκη τους, αλλά και τη δεύτερη θέση στον Α΄ Όμιλο του 10ου Αντικαπνιστικού Τουρνουά «ΕΘΙΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ». Οι αντίπαλοί τους, οι Nemesis, μια ομάδα που συμμετέχει χρόνια στο θεσμό, με έμπειρους παίκτες, δεν άφησαν ατιμώρητη την εσφαλμένη επιλογή των μαρκαρισμάτων στην άμυνα και την ασυνεννοησία στην επίθεση των δικηγόρων και πήραν τη νίκη με σκορ 52-44, η οποία παρόλα αυτά κρίθηκε στο τέλος χάρη στην ψυχραιμία και την ευστοχία τους στις βολές, που πήγαν τη διαφορά στο τελευταίο λεπτό από τους τέσσερις πόντους στους οκτώ.


Παρόντες ήταν οι: Enwsitic, Giades, Manoto Kanaki, Laznik, Giovanni Silva de Economista, Manuel, Paskual, Stojan, Hatzi.

Nectarinho, Pate, Patetsinez και Markulic ήταν αυτοί που ενίσχυσαν την ομάδα ψυχολογικά με την παρουσία τους στην κερκίδα.

Ο επόμενος αγώνας είναι την Τρίτη, 13-6-2017 στις 9:00μμ, με αντίπαλο την ομάδα του Κεραυνού, με στόχο τη νίκη - πρόκριση στα ημιτελικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου