Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Τα νέα από τον φιλικό αγώνα με αντίπαλο τον Φίλιππο Πενταπλατάνου

Θετικό, εκ του αποτελέσματος, ήταν το χθεσινό τεστ στον φιλικό αγώνα του Δικαιόπολι απέναντι στο αρκετά δυνατό σύνολο του Φίλιππου Πενταπλατάνου, στα πλαίσια του τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η τοπική ομάδα. Αν και στα πρώτα 45 λεπτά οι παίκτες του Χατζηπαρά στον επιθετικό τομέα έψαχναν να βρουν τα πατήματά τους στο γήπεδο και ήταν λίγες οι στιγμές που προσπάθησαν ν’ απειλήσουν τον αντίπαλο τερματοφύλακα, εντούτοις αμυντικά ήταν αρκετά καλοί και με δεδομένο ότι απέναντί τους είχαν μια νεανική δουλεμένη ομάδα, που πρωταγωνιστεί (βρίσκεται στην 6η θέση) στο πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής Πέλλας, αμύνθηκαν σωστά κλείνοντας όλους τους χώρους και οι στιγμές που απειλήθηκαν πραγματικά ήταν πολύ λίγες και σε μία από αυτές ευτύχησε η γηπεδούχος ομάδα να προηγηθεί με 1-0. Στην επανάληψη, μετά και την είσοδο των Χατζηπαρά και Στόγιαν, ο «Δικαιόπολις» πήρε μέτρα στο γήπεδο κι άρχισε να κυκλοφορεί πιο σωστά τη μπάλα, αλλά ο «Φίλιππος» ήταν αυτός που πέτυχε και δεύτερο γκολ – δώρο του Kill Bill στον Μίμη, αφού η μπάλα πέρασε μέσα από τα χέρια και τα πόδια του – με
τον Καρατζότι, όμως να μειώνει γρήγορα σε 2-1 και τον Giades να ισοφαρίζει σε 2-2. Στη συνέχεια κι ενώ το παιχνίδι, μετά και τη συμφωνία των διοικητικών παραγόντων των δύο ομάδων, φαινόταν ότι θα έληγε στο κοινά αποδεκτό για όλους 2-2, ο Kill Bill, που στο μεταξύ από τη θέση του τερματοφύλακα, πέρασε σέντερ φορ, ακριβώς στη λήξη του παιχνιδιού πέτυχε το νικητήριο γκολ, στεναχωρώντας τον φίλο και πελάτη του, πρόεδρο της τοπικής ομάδας.

Αγωνιστικά και μη

Θα τρελαινόμουν αν δεν έπαιζα καλά σήμερα, θα έλεγε στον κοουτς των Χανίων, αν τον είχε δίπλα του στο τραπέζι, ο Καρατζότι, ο οποίος χθες ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του Δικαιόπολι κι έδειχνε να έχει αστείρευτες δυνάμεις και να τρέχει πιο γρήγορα από τους κατά 20 και πλέον χρόνια νεότερους αντιπάλους του. Φαίνεται να βρίσκει τη φόρμα του στο κατάλληλο σημείο που τον χρειάζεται η ομάδα, ενώ είναι φανερό ότι του έκανε καλό η συμμετοχή του στην προπόνηση της Μ. Πέμπτης και το γεγονός ότι μετά από πολυήμερη νηστεία, πρόσθεσε και λίγη πρωτεϊνη στο μενού του!!


Εξαιρετική εμφάνιση και από τον Στόγιαν, ο οποίος με το μεστό και αλάνθαστο παιχνίδι του, έδωσε σιγουριά και αυτοπεποίθηση στην ομάδα, όταν εισήλθε στο β΄ ημίχρονο, παρά τις επιφυλάξεις που υπήρχαν ότι η σωματοδομή του δεν ενδεικνυόταν για το παιχνίδι με τη συγκεκριμένη ομάδα. Μάλιστα πρόσφερε και το high light του παιχνιδιού όταν ο κατά 50 εκατοστά κοντότερος και κατά 92 κιλά ελαφρύτερος αντίπαλός του, προσπαθούσε να του αποσπάσει την μπάλα, πραγματοποιώντας περιστροφή διάρκειας ενός λεπτού γύρω του.



Πολύ καλή η ομάδα του Φίλιππου, φάνηκε ότι γίνεται δουλειά στις προπονήσεις της, αφού κάποιες στιγμές τους έβγαιναν αυτοματισμοί στην ανάπτυξή τους, αλλά υστερούσαν στην τελική προσπάθεια.


Βρήκε τη θέση του στο γήπεδο ο Giades και μόλις επιστρέψουν οι τραυματίες και υπάρχουν λύσεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα, θα εγκατασταθεί μόνιμα στο κυλικείο.


Τα χλευαστικά σχόλια της «φονικής τριπλέτας» των φανατικών οπαδών της ομάδας που κάθονταν πλησίον του πάγκου, απέσπασε ο Μανουέλ για την εμφάνισή του, στο πρώτο ημίχρονο και ιδίως τις στιγμές που ήταν κοντά τους και μύριζε η αναπνοή του κατσικίλα αναμεμειγμένη με ψητό κοτόπουλο…


Τη μυρωδιά που άφησαν οι γαύροι, που τοποθετήθηκαν την Μ. Πέμπτη στους πάγκους του γηπέδου, επικαλέστηκε ο Κούλιο και άφησε την ομάδα και πάλι χωρίς τερματοφύλακα, με τους Kill Bill και Sailor να καλύπτουν τελικά τη νευραλγική αυτή θέση.


Τον δάσκαλο του στο Δημοτικό συνάντησε ο Παλτετσανάκης και αντάλλαξαν αναμνήσεις από τα παλιά.


Γυάλιζε το μάτι όλων όσων αγωνίσθηκαν και μετά το παιχνίδι όρμηξαν στα σουβλάκια του Κυλικείου και τα λουκάνικα του Μπαμπίνιο, αλλά δεν τους έφτασαν και σύσσωμοι, πλην του χορτοφάγου Kill Bill και τους υπερπλήρους Μανουέλ, συνέχισαν στην Εύα στα «Παλαιά Σφαγεία».


«Άμα δείτε κατσίκι από μένα να με γράψετε», έλεγε και ξαναέλεγε ο Μίμης, που δεν μπορούσε να χωνέψει ότι ο Kill Bill του την έφερε και σκόραρε στο τέλος, δίνοντας τελικά τη νίκη στον Δικαιόπολη.







Παρόντες ήταν:

1. Ενωσίτιτς
2. Μπαμπίνιο
3. Giades
4. Καρατζότι
5. Μαυρίνιο
6. Κώστιγκα
7. Τανάλιας (ως νεροκουβαλητής)
8. Kill Bill
9. Μανουέλ
10. Sailor
11. Παλτετσανάκης
12. Χάτζι (ως φωτογράφος)
13. Στόγιαν
14. Ευαγγελινός
15. Χατζηπαράς

και η τριπλέτα φανατικών οπαδών πάγκου...



3 σχόλια:

  1. Παρατηρητής ομάδας25 Απριλίου 2014 στις 12:41 μ.μ.

    Hatzipollifotos, στο νέο σου πόστο (φωτογράφος) σκίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ
    ΤΟΝ ´´ΧΡΥΣΟ ΦΑΚΌ´´ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
    HATZIPOLLIFOTE ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ´´ΧΡΥΣΟ ΦΟΙΝΙΚΑ´´

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντικειμενικός παρατηρητής26 Απριλίου 2014 στις 9:24 π.μ.

    ΕΤΣΙ. ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΕΛΠΙΔΑ.ΑΦΟΥ ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή