Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Τα νέα της 37ης προπόνησης της ποδοσφαιρικής ομάδας του "Δικαιόπολις" για την περίοδο 2013-14

Απογοητεύτηκαν όσοι νόμιζαν ότι η προπόνηση της ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 8-4-2014, στο γήπεδο του Πενταπλατάνου, θα είχε χαρακτήρα χαλαρώματος, μετά από αγώνα, καθώς ο Χατζηπαράς έκρινε (δικαίως) ότι, όσοι αγωνίσθηκαν το Σάββατο, το χαλάρωμά τους το έκαναν στο β΄ ημίχρονο του παιχνιδιού. Έτσι το πρόγραμμα που εκπόνησε περιλάμβανε 10΄ τρέξιμο, διατάσεις, διατήρηση μπάλας αρχικά με τα χέρια και στη συνέχεια με τα πόδια, σε περιορισμένο χώρο, συνδυασμένες ασκήσεις τεχνικής και ταχύτητας και διατήρηση μπάλας και οικογενειακό διπλό στο ¼ του γηπέδου.

Αγωνιστικά και μη

Σε Λερναία Ύδρα τείνει να εξελιχθεί το φαινόμενο με τους τραυματισμούς παικτών, καθώς μετά τον αγώνα με τον Αριστοτέλη, επέστρεψαν συντηρητικά οι Sailor και Παλτετσανάκης, αλλά βγήκαν εκτός οι Μπαμπίνιο, Ζαχαρουίτα και Κούλιο, με τις ελπίδες να στρέφονται τώρα στους Μητώσεβιτς και Κολομβιανό, οι οποίοι έδωσαν το λόγο τους ότι θα ενισχύσουν την ομάδα στο δύσκολο αγώνα του Σαββάτου και ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι αναμένεται να τηρήσουν την υπόσχεσή τους.

Εντυπωσιακός ήταν στις ασκήσεις εκρηκτικότητας και ταχύτητας ο Στόγιαν, με αποτέλεσμα ο Παλτετσανάκης, που αποτελούσε το δίδυμό του σ’ αυτές τις ασκήσεις να βλέπει συνεχώς την πλάτη του και όχι μόνο…

Φοβήθηκε την ένταση του προγράμματος της ποδοσφαιρικής προπόνησης ο Κανάρας και προτίμησε αυτή του περιπατητικού τμήματος, μαζί με το ζεύγος Τανάλια.

Εξανθήματα σε όλο του το σώμα γέμισε ο Ζαχαρουίτα από την χρήση της κιτρινόμαυρης στολής, ενώ σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες υπέστη σοβαρές βλάβες και το πλυντήριο που την έπλυνε!!!

Παρόντες ήταν:

1) Ενωσίτιτς
2) Giades
3) Μαυρίνιο
4) Καμαρά ή Κανάρας (περπάτησε μόνο)
5) Κώστιγκα
6) Τανάλιας (περπάτησε μόνο)
7) Kill Bill
8) Μανουέλ
9) Τσόμπιτς
10) Sailor
11) Παλτετσανάκης
12) Χάτζι (τραβούσε φωτογραφίες)
13) Χατζηπαράς
14) Spyridov
15) Τανιαλάκι

Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματισθεί να γίνει την Πέμπτη, 10-4-2014.

1 σχόλιο:

  1. Πολύ καλή άμυνα απο το παιδι με το κόκκινο παντελονακι. Τον βλέπω να διαπρέπει στο 7ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή