Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Τα νέα της 39ης προπόνησης της ποδοσφαιρικής ομάδας του "Δικαιόπολις" για την περίοδο 2013-14

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς θέλησε να κρατήσει τους παίκτες του ο Χατζηπαράς, γι’ αυτό και ζήτησε από τη Διοίκηση να γίνουν δύο προπονήσεις μέσα στη Μ. Εβδομάδα, προκειμένου να μην διαπιστωθούν κρούσματα χαλάρωσης, ενόψει των εορτών του Πάσχα. Στην προπόνηση της Μ. Τρίτης, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Πενταπλατάνου, όμως καίτοι η Διοίκηση υποσχέθηκε ότι θα μοιράσει το πριμ της νίκης επί των Χανίων, εντούτοις η συμμετοχή κυμάνθηκε σε απογοητευτικά επίπεδα και το πρόγραμμα που επιλέχθηκε περιλάμβανε αρκετό τρέξιμο και λιγότερη μπάλα. Ατομικό πρόγραμμα, που περιείχε μόνο έντονο κους κους, ακολούθησαν οι τραυματίες Τσόμπιτς, Sailor και Χάτζι.

Αγωνιστικά και μη

Δεν φαίνεται να είναι αρκετά σοβαρός ο τραυματισμός του Τσόμπιτς, ο οποίος στον αγώνα με τα Χανιά, αποχώρησε χωλαίνοντας, καρδιοχτυπώντας τους φίλους της ομάδας, που βρίσκονταν στις εξέδρες, καθώς στις εξετάσεις που υποβλήθηκε με μέριμνα της Διοίκησης, ο γιατρός αποφάνθηκε ότι θα πρέπει να μείνει εκτός για δέκα περίπου ημέρες.

Αντίθετα πιο σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Sailor στο κεφάλι, ο οποίος αν και βασιζόμενος στην ποντιακή καταγωγή του συνέχισε τον αγώνα με τα Χανιά, μετά την σύγκρουση της κεφαλής του με την αντίστοιχη του κρητικού αντιπάλου του, τελικά τις επόμενες ημέρες είχε έντονες ζαλάδες και του συστήθηκε πενθήμερη αποχή.

Ακόμη και τον εαυτό του ξεγέλασε ο Παλτετσανάκης και νόμιζε ότι είναι πιο νέος από ότι πραγματικά είναι και μία μόλις ημέρα μετά τον αγώνα με τα Χανιά, και την φυσιλογική κούραση που θα είχε ένας άνθρωπος της δικής του ηλικίας, αποφάσισε να συμμετάσχει στον 7ο ποδηλατικό γύρο της Πικρολίμνης, με αποτέλεσμα, να υποστεί θλάση ελαφράς μορφής στους τετρακέφαλους και των δύο ποδιών!!

Δεν πρόλαβε να αποσπάσει τα θετικά σχόλια των συμπαικτών του, ο Πασκουάλε για την απόδοσή του και την ένταξή του στην ποδοσφαιρική ομάδα και τον «χτύπησε» ο ιός των τραυματισμών, αφού κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ, που έδωσε η ομάδα του στη Θεσσαλονίκη, τραυματίσθηκε στη μέση και παραμένει κλινήρης.

Παρόντες ήταν:

1. Enwsitis
2. Giades
3. Μαυρίνιο
4. Τσόμπιτς (δεν προπονήθηκε)
5. Μανουέλ
6. Sailor (δεν προπονήθηκε)
7. Χάτζι (δεν προπονήθηκε)
8. Στόγιαν
9. Ευαγγελινός
10. Χατζηπαράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου