Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Μεγάλος ανταγωνισμός στον 1ο Όμιλο του 30ου ΠΠΠΔΣ

Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση στον, πλέον αμφίρροπο, πρώτο όμιλο του 30ου ΠΠΠΔΣ, στον οποίο συμμετέχει και η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, καθώς μετά το «διπλό» των Χανίων μέσα στο Ρέθυμνο, πλέον και οι πέντε ομάδες του ομίλου, έχουν μαθηματικά βάσιμες ελπίδες, να προκριθούν. Πολλά θα ξεκαθαρίσουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με την Έδεσσα και τα Γιαννιτσά να διασταυρώνουν τα ξίφη τους και τον Αριστοτέλη να κατεβαίνει στην Κρήτη για δύο παιχνίδια, με Ρέθυμνο και Χανιά. Με βάση την κοινή λογική, φαβορί παραμένει ο Αριστοτέλης, καθώς με δύο νίκες στην Κρήτη, θα κλειδώσει την πρώτη θέση και την πρόκριση, δίνοντας στα δύο τελευταία παιχνίδια του, με το Ρέθυμνο (εντός έδρας) και την Έδεσσα (εκτός έδρας), στις 21-5-2014, απλά διαδικαστικό χαρακτήρα. Από την άλλη η ομάδα των Γιαννιτσών, φαίνεται να κρατά την τύχη της στα χέρια της, όσον αφορά τη δεύτερη θέση, που οδηγεί είτε απευθείας είτε μέσω μπαράζ στην τελική φάση, καθώς με δύο νίκες με Έδεσσα και Ρέθυμνο, μάλλον είναι απίθανο να χάσει τη δεύτερη θέση, εκτός αν το Ρέθυμνο κερδίσει δύο φορές τον Αριστοτέλη (!!!!) ή τα Χανιά κερδίσουν τον Αριστοτέλη εντός έδρας και την Έδεσσα εκτός, στις 10-5-2014.
Η συνέχεια αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον….

5 σχόλια:

  1. Hatzipollifote. Έβγαλες έξω την Έδεσσα. Ο λόγος;
    Αν κι αυτή στα τρία παιχνίδια που έχει πάρει 3 νίκες, περνάει πανηγυρικά νομίζω.
    Είναι ευχάριστο πάντως που ο 1ος όμιλος είναι και ο περισσότερο αμφίρροπος από όλους τους άλλους. Όλοι μαθηματικά και ουσιαστικά, έχουν τις ελπίδες τους για πρόκριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Μολύβι και χαρτί" πρέπει να μάθεις να διαβάζεις....

    1) Όπως γράφω στην αρχή, όχι μόνο δεν βγάζω καμία ομάδα έξω, αλλά λέω ότι "και οι πέντε ομάδες του ομίλου, έχουν μαθηματικά βάσιμες ελπίδες, να προκριθούν".

    2) Προφανώς υπάρχουν πολλά σενάρια πρόκρισης για όλες τις ομάδες, αλλά εγώ αναφέρω μόνο αυτό που θα κάνει η ομάδα μας (Γιαννιτσά) δύο νίκες. Στην περίπτωση αυτή η Έδεσσα θα έχει χάσει από μας και το μέγιστο των βαθμών που μπορεί να πάρει είναι έξι (6) και να φτάσει στους ένδεκα (11), με τα Γιαννιτσά να έχουν δεκατρεις (13) και στην περίπτωση αυτή μπορούν ν' απειληθούν μόνο από το Ρέθυμνο ή τα Χανιά, εφόσον φέρουν τ' αποτελέσματα που αναφέρω πιο πάνω.

    ΥΓ Αν δεν μπορείς να κάνεις απλές πράξεις μόνο ... με μολύβι και χαρτί, μπορείς να πάρεις μια αριθμομηχανή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε συ hatzipllifote. Δε θα μας τρελάνεις κι όλας. Γράφε απ' την αρχή αυτό που έχεις στο μυαλό σου, κι εμείς θα καταλάβουμε. Στο κείμενο δε γράφεις τίποτε για τις πιθανότητες της Έδεσσας (πέρα απ' το ότι όλοι έχουν πιθανότητες να προκριθούν), ενώ για όλες τις άλλες ομάδες κάνεις μια νύξη. (Μάλλον θα έχεις τίποτε κακά προηγούμενα με την ομάδα αυτής της όμορφης πόλης).
      Εντάξει δεν είμαστε του Πανεπιστημίου όπως κι εσύ, αλλά πέντε γράμματα τα μάθαμε κι εμείς στο σχολειό.

      Διαγραφή
  3. Πρακτικός του ποδοσφαίρου29 Απριλίου 2014 στις 9:20 π.μ.

    Χάτζι πολλή θεωρία μας κάνεις..τα κομπιουτεράκια δεν παίζουν μπάλα..το Σάββατο θα κριθεί η πρόκριση μέσα στο γήπεδο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε "Πρακτικέ" θεωρία κάνω, γιατί όπως και τα κομπιουτεράκια, εγώ δεν παίζω μπάλα (προς το παρόν).
    Γι' αυτό λοιπόν οι συμπαίκτες μου ακολουθώντας την "θεωρία" μου, θα πρέπει να νικήσουν το Σάββατο, για να έχω ελπίδες να παίξω ξανά μπάλα φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή