Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Τα νέα του 5ου επίσημου αγώνα της ομάδας του "Δικαιόπολις", για την περίοδο 2013-14, με αντίπαλο την ομάδα του Αριστοτέλη του Δ.Σ. Θεσσαλονίκης

Με «βαρύ» σκορ και λαβωμένη επέστρεψε στα Γιαννιτσά, η ομάδα του Δικαιόπολι, αφού στον πρώτο της αγώνα, για τον β΄ γύρο του 30ου ΠΠΠΔΣ, με αντίπαλο τον Αριστοτέλη του Δ.Σ. Θεσσαλονίκης, που διεξήχθη, το Σάββατο 5-4-2014 στην Μίκρα Θεσσαλονίκης, ηττήθηκε με 7-1.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να δείχνουν από την αρχή τα δόντια τους και να πετυχαίνουν στο πρώτο 20λεπτο εύκολα δύο γκολ. Στη συνέχεια η ομάδα των Γιαννιτσών ισορρόπησε ελαφρώς το παιχνίδι και με τον Giades, κατάφερε να μειώσει σε 2-1 και να δώσει άλλο ενδιαφέρον στον αγώνα. Ο «άρχων» του παιχνιδιού, όμως, είχε άλλη άποψη και θέλησε να κρατήσει για τον εαυτό του τον πρωταγωνιστικό ρόλο, δίνοντας την εσχάτη των ποινών σε βάρος της ομάδας των Γιαννιτσών για μία «ανατροπή» του αρχηγού της ομάδας του Αριστοτέλη, αν και αυτός δεν ανατράπηκε ποτέ και παρέμεινε όρθιος!!!! Τελικά έπειτα από τον ξεσηκωμό ολόκληρου του πάγκου των Γιαννιτσών και τις έντονες διαμαρτυρίες όλων, οι παίκτες του Αριστοτέλη αποφάσισαν να τηρήσουν το «Fair Play» κι εκτέλεσαν το πέναλντι στέλνοντας σκοπίμως την μπάλα άουτ.
Μετά τη φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν, με τον Kill Bill λίγο έξω από την μικρή περιοχή να πιάνει ένα γεμάτο σουτ, που έστειλε την μπάλα ξυστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αριστοτέλη κι έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στ’ αποδυτήρια για την ανάπαυλα, με το σκορ στο ρευστό 2-1. Στην επανάληψη οι παίκτες των Γιαννιτσών
θέλησαν να γλιτώσουν την μία από τις δύο προγραμματισμένες προπονήσεις της ερχόμενης εβδομάδας και αποφάσισαν να κάνουν εκείνη την ώρα το χαλάρωμα. Η επιλογή αυτή είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί η ομάδα πέντε πολύ εύκολα γκολ, με στυλ χαλαρής προπόνησης και το σκορ να εκτοξευθεί στο 7-1.

Αγωνιστικά και μη

Αν τον Σεπτέμβρη, όταν γινόταν η καταμέτρηση των «κουκιών» και συζητούνταν η δυνατότητα για αυτόνομη κάθοδο στο πρωτάθλημα της ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, έλεγε κάποιος ότι θα ερχόταν κάποια στιγμή, που δεν θα μπορούσαν να παίξουν, λόγω τραυματισμού, οι Christiano, Παπαντάμ, Sailor, Παλτετσανάκης και Χάτζι και παρόλαυτά θα συμπληρωνόταν ενδεκάδα, θα τον περνούσαν για τρελό!!! Κι όμως αυτό συνέβη και στον προχθεσινό αγώνα, αφού η ενδεκάδα συμπληρώθηκε, χάρη στη γενική επιστράτευση, που έφερε στην ομάδα για τα παιχνίδια στην Κρήτη και στη Θεσσαλονίκη, παίκτες που δεν υπολογίζονταν αρχικά και ήταν για χρόνια παροπλισμένοι ή εντάχθηκαν τώρα για πρώτη φορά. Με τις σκέψεις αυτές, το σκορ του αγώνα (7-1) δεν θεωρώ ότι είναι τόσο βαρύ, όσο κι αν ακούγεται έτσι. Οι μαζεμένες απουσίες, από μεν την άποψη της τακτικής προσέγγισης του αγώνα, νομίζω ότι δημιούργησαν μια ανομοιογένεια, που φάνηκε στα πολλά αμυντικά κενά και στη ασυνεννοησία της μεσοαμυντικής γραμμής, που έδωσε πολύ εύκολα γκολ στον αντίπαλο, αφού όλα τα γκολ τους οι Θεσσαλονικείς τα πέτυχαν, χωρίς το υποτυπώδες μαρκάρισμα, από δε την άποψη της ψυχολογικής προσέγγισης, θεωρώ ότι πέρασε στο υποσυνείδητο των παικτών που αγωνίσθηκαν ότι το παιχνίδι είναι ούτως ή άλλως χαμένο, ας συμπληρώσουμε την ενδεκάδα και πάμε για τα σημαντικά…

ΜVP για την ομάδα των Γιαννιτσών ο Κώστιγκα, καθάρισε πολλές φάσεις και απέσπασε τα κολακευτικά σχόλια του Προέδρου Παπ, αν και παραλίγο στη δεύτερη φορά που φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού να δει και πάλι την κόκκινη κάρτα!!!



Τα κατάφερε και σκόραρε αυτή τη φορά ο Giades, αν και πάλι πλησίον του γηπέδου βρισκόταν ιερός ναός, λόγω όμως του μεσημεριού δεν χρειαζόταν να ηχήσουν οι καμπάνες του!! Παρά το γεγονός όμως ότι πέτυχε το γκολ της τιμής, η Διοίκηση της ομάδας αποφάσισε ότι πρέπει να γυρίσει στα Γιαννιτσά, με την αστική συγκοινωνία, όρθιος και με τον Sailor να του ρίχνει «φάπες»!!!



Με πολύ μεγάλη δυσκολία πείστηκε να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα ο Ζαχαρουίτα πριν από την έναρξη του αγώνα. Τελικά δέχτηκε να το πράξει, αφού έκανε όλα τα εμβόλια και πραγματοποίησε επάλειψη σε όλο του το σώμα με αντιαλλεργική αλοιφή, ενώ από κάτω φόρεσε ειδική μπλούζα εμποτισμένη με κορτιζόνη.


Είδαν αεροδρόμιο και είπαν να πετάξουν οι παίκτες της ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών



Με έμφαση στο νηστίσιμο πιάτο και στο …. χταποδάκι πραγματοποιήθηκε η εκπαιδευτική επίσκεψη του γ΄ ημιχρόνου στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.



6 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στον Αριστοτέλη για τη δικαιότατη νίκη του. Θα ήθελα να σταθώ στη φάση του πέναλτι, όπου τα παιδιά του Αριστοτέλη έδειξαν πραγματικό πνεύμα πρωταθλητή και έστειλαν τη μπάλα άουτ, κάτι που, για να μην ξεχνάμε, παρά τις συγνώμες που ακούστηκαν, δεν έγινε στο Ρέθυμνο. Είχα την ατυχία να μην παίξω το Σάββατο, αυτό όμως μου έδωσε την ευκαιρία να παρακολουθήσω έναν "αντίπαλο", που έξω από το γήπεδο πραγματικά χαιρόσουν να τον βλέπεις. Εναλλαγές θέσεων και μπάλας με ταχύτητα που δεν συνηθίζεται στο πρωτάθλημα αυτό. Εύχομαι να έχουν και στο μέλλον ανάλογη απόδοση και να φτάσουν και φέτος μέχρι τέλους.
    Και λίγο στα δικά μας. Η ήττα ήταν αναμενόμενη, θα μπορούσαμε να προσέξουμε λίγο ως προς το τελικό σκορ, αλλά ότι έγινε δεν αλλάζει. Είμαστε η ομάδα που δείχνει να βρίσκεται στο χειρότερο timing, με 3 συνεχόμενες ήττες, τα κεφάλια λοιπόν μέσα και ας αρχίσουμε την ανάκαμψη από το επόμενο παιχνίδι.
    Και δυο κουβέντες για τους φίλους διοργανωτές. Εμάς μας πίεσαν να παίξουμε, ακόμα και το προηγούμενο ΣΚ, παρόλο που μεσοβδόμαδα είχαμε επιστρέψει από ταξίδι στην Κρήτη, όπου είχαμε αγωνιστεί σε δυο συνεχόμενα παιχνίδια, παρά τις ελλείψεις που αποδεδειγμένα είχαμε. Τελικά, "μας έκαναν τη χάρη" να παίξουμε το Σάββατο, μη δεχόμενοι να συζητήσουν καν το ενδεχόμενο αναβολής, με το αιτιολογικό ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες. Παρόλα αυτά, έδωσαν την έγκρισή τους για την αναβολή του παιχνιδιού Ρέθυμνο-Χανιά, μάλιστα για όποτε θελήσουν οι δυο ομάδες.
    Αν ο διοργανωτής ενεργεί με βάση σύνδρομα του παρελθόντος, καλύτερα να μην είχε αναλάβει τη διοργάνωση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προτείνω ο Χάτζι να μην αγωνιστεί και στα επόμενα παιχνίδια..τέτοιο φωτορεπορτάζ θα το ζήλευαν ακόμη και επαγγελματίες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το παιχνίδι με τα Χανιά λέω να στο κάνω το χατήρι, για τα υπόλοιπα δεν υπόσχομαι τίποτα....

      Διαγραφή
  3. Παρατηρητής φωτογραφίας και διαιτησίας7 Απριλίου 2014 στις 7:59 μ.μ.

    Κανονικά ο διαιτητής στο πέναλντι έπρεπε να σφυρίξει επανάληψη γιατί ο τερματοφύλακας των Γιαννιτσών δεν βρίσκεται πάνω στη γραμμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. exeis dikio parathrhth. milame gia aliwsh apotelesmatos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ (ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!) ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΧΑΤΖΙ,
    ΒΑΡΥ ΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ .... ΕΦΤΑΠΟΔΑΚΙ!!! ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.
    ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.
    ΥΓ: Η ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ MVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ Ο ΛΙΜΠΕΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ ΕΦΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ MVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΙΚΗΣ;;;;ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ. ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΤΟΥ ΟΤΙ:
    ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ. ΟΤΑΝ ΧΑΝΟΥΜΕ Ή ΤΡΩΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΜΑΣ
    ΥΓ2: ΧΑΤΖΙ ΚΟΨΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή