Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Ο Δικαιόπολις στον «7ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΓΥPO ΠΙΚΡΟΛΙΜΝΗΣ»

Στον ΟPΕΝ ποδηλατικό αγώνα δρόμου αντοχής 75 χλμ με την επωνυμία «7ος ΓΥPOΣ ΠΙΚΡΟΛΙΜΝΗΣ», συμμετείχε την Κυριακή 13-4-2014, ο «Δικαιόπολις» με τον αθλητή του, Παλτετσανάκη, ο οποίος παρά τη κούραση που είχε από την επίπονη συμμετοχή του στον ποδοσφαιρικό αγώνα, με αντίπαλο την ομάδα του Δ.Σ. Χανίων, που διεξήχθη την προηγούμενη μέρα (12-4-2014), όχι μόνο έλαβε μέρος στον ποδηλατικό αγώνα, αλλά λίγα μέτρα πριν από τον τερματισμό είχε πλασαριστεί και σε πολύ καλή θέση. Δυστυχώς όμως η κακοδαιμονία που τον κυνηγάει όταν καβαλάει το ποδήλατο τον χτύπησε και πάλι κι έτσι ενώ έφτασε στο 72ο χλμ της διαδρομής, χωρίς να πάθει λάστιχο, τελικά υπέστη πολλαπλές κράμπες στους μύες των ποδιών του, που είχαν ως αποτέλεσμα όχι μόνο να μην του επιτρέψουν να τερματίσει, αλλά και να στηθεί γιγαντιαία επιχείρηση από την ομάδα υποστήριξης του αγώνα, για να τον βοηθήσουν να …. ξεπεζέψει!!!!


Η Διοίκηση του συλλόγου του εύχεται χρόνια πολλά για την ονομαστική του εορτή και δηλώνει ότι στηρίζει τον αθλητή της, εκφράζοντας τη σιγουριά της ότι την επόμενη φορά που ο Παλτετσανάκης θα συμμετέχει σε ποδηλατικό αγώνα θα τερματίσει, έστω και χωρίς το ….. ποδήλατό του.

2 σχόλια:

  1. Φίλαθλος Δικαιόπολι23 Απριλίου 2014 στις 12:45 μ.μ.

    Μπράβο στον Δικαιόπολι που τα μέλη του συμμετέχουν σε πολλές δραστηριότητες. Βέβαια συμμετοχή σε ποδηλατικό αγώνα στο καπάκι μετά τον αγώνα των Χανίων... είναι κάπως. Απαιτείται χαλάρωση μετά από κάθε αγώνα έχει και μια ηλικία. Ελπίζω στον επόμενο αγώνα να μη τριτώσει η ατυχία. Καλού κακού βέβαια ας το ψάξει ο Παλτετσανάκης (Κρήτη γαρ) μήπως κι έχει καμιά συγγένεια με τον Μητσοτάκη...
    Χρόνια του πολλά για την ονομαστική γιορτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην τους ακούς Πάλτε. Όλοι απ' τα χαμηλά ξεκίνησαν. Το κακό το μάτι φταίει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή