Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Τα νέα της 40ης προπόνησης της ποδοσφαιρικής ομάδας του "Δικαιόπολις" για την περίοδο 2013-14

Αντίθετα με την Μ. Τρίτη, η συμμετοχή στην προπόνηση της Μ. Πέμπτης, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Πενταπλατάνου ξεπέρασε τις προσδοκίες, καθώς παραβρέθηκε σ’ αυτή και ο πλέον «απροπόνητος» παίκτης της ομάδας, Καρατζότι, ο οποίος δέχθηκε μάλιστα και τη φιλική επίθεση του Μαυρίνιο-Τζαβέλα, κατά την είσοδό του στο γήπεδο. Αντίθετα δεν παραβρέθηκε ο Κούλιο γιατί άγνωστοι είχαν τοποθετήσει 5-6 κιλά ψάρια – γαύρους στις δύο εστίες και στους πάγκους των ομάδων, που είχε ως αποτέλεσμα τη δικαιολογημένη απουσία του!!! Το πρόγραμμα της προπόνησης περιείχε αρκετή μπάλα και μία έκπληξη, καθώς οι παίκτες χωρίσθηκαν σε τρία γκρουπ και υποβλήθηκαν σε τεστ φυσικής κατάστασης, με τον Καρατζότι να κλείνει πολλά στόματα με την απόδοσή του.




Αγωνιστικά και μη

Ιδιαίτερη συμπάθεια στους «εμπριμέ» έδειξε ο Χατζηπαράς στη διάρκεια του οικογενειακού διπλού, με αποτέλεσμα αν και οι «κίτρινοι» ήταν πολύ καλύτεροι και σκόραραν πολύ περισσότερα γκολ, το κέρασμα του προπονητή για τη νίκη στο διπλό το κέρδισαν οι «εμπριμέ»


Με μποξεράκι πολλών αστέρων εμφανίσθηκε ο Κώστιγκα στην προπόνηση, ισχυριζόμενος ότι είναι το νέο σορτσάκι του Champions League.


Πιστός στη συνήθειά του να στέλνει τη μπάλα στα ουράνια, παρέμεινε ο Giades και πιο πολύ κουράστηκε να πηδάει τη μάντρα για να φέρνει το τόπι, παρά όταν έτρεχε μέσα στο γήπεδο.


Επανήλθαν στις προπονήσεις οι Sailor και Παλτετσανάκης, αντίθετα ο Τσόμπιτς και ο Χάτζι συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα έντονου κους κους.





Το high light της προπόνησης ήταν η μαγική ντρίπλα του Στόγιαν στο Spyridov, ο οποίος ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πώς ο αγαθός γίγαντας των δύο μέτρων του έκανε τέτοια ενέργεια.

Παρόντες ήταν:

1. Μπαμπίνιο
2. Giades
3. Καρατζότι
4. Μαυρίνιο
5. Κώστιγκα
6. Τσόμπιτς (δεν προπονήθηκε)
7. Μανουέλ
8. Sailor
9. Παλτετσανάκης
10. Χάτζι (δεν προπονήθηκε)
11. Στόγιαν
12. Πάντελιτς
13. Ευαγγελινός
14. Spyridov
15. Χατζηπαράς

Η επόμενη συγκέντρωση της ομάδας θα γίνει στον φιλικό αγώνα με τον Φίλιππο Πενταπλατάνου την Πέμπτη 24-4-2014

6 σχόλια:

  1. Καταγγελω την αλητεία της Χατζηδιοικησης για τα ψάρια που έριξε στην εστία του Κουλιο και δεν μπορούσε ο παικταράς μας να προπονηθει!! Σας αφήνουμε στη μιζέρια σας και θα πάρουμε τον Κουλιο στο λιμάνι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χμμ. Μάλλον θα του καλοαρέσει αυτού του παίκτη τέτοια κάθοδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρνουμστε οιαδήποτε ανάμειξη που να έχει σχέση με τη ρίψη των ψαριών στις εστίες.
    Ο Κουλιο δεν πρόκειται να πάει πουθενά, εδώ είναι η ομάδα της καρδιάς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναλαμβάνω την ευθύνη για τη ρίψη των ψαριών. Δεν είχα σκοπό να προκαλέσω κακό στον Κουλιο, απλά το πρωί στη λαϊκή όλοι αγόραζαν καλαμάρια και χταπόδια και μου έμειναν οι γαύροι και όπως περνούσα από το γήπεδο τους πέταξα στις εστίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιθεωρητης Κλουζω21 Απριλίου 2014 στις 11:09 μ.μ.

    Μου φαινεται υποπτη η ομολογια του ψαρα. Δημιουργει αποριες το γεγονος οτι του περισσεψαν μονο γαυροι και οχι αλλα ψαρια, οπως σαρδελες, λαυρακια, σολωμοι, τονοι κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περίσσεψαν κι άλλα. Αλλά αυτοί οι γαύροι δεν τρώγονται με τίποτε. Κι είπε να τους πετάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή